Noţiuni de bază în ST Microelectronics

1

123dhruv123

Guest
Salut,

A putea orice organism Sugereaza-mi cum să se aplice de locuri de muncă pentru ST Microelectronics? Se pare că portalul de locuri de muncă de ST nu funcţionează.
Ce spune?

larunkumar a scris:

Bună ziua Domnule,Acest lucru este Arun din India, am fi în Electronice şi de foarte mult interesat de lucru pe layout design aşa cum am făcut-o deja un stagiu din Germania.
Dacă aţi găsit profilul meu de potrivire de orice fel de proiecte pe termen scurt sau locul de muncă pe termen lung sunt o gata ... du-te cu orice informaţii puteţi să mă contactaţi la mail ID-ul meu este "arunkumar.11 (AT) gmail.com"

Nr ST de locuri de muncă site-ul portalului este de lucru şi în care sunt actualizarea cu regularitate .. Dar am auzit de la cineva care angajarea este în prezent fiind freez acolo.Adăugat după 1 minute:larunkumar a scris:

Bună ziua Domnule,Acest lucru este Arun din India, am fi în Electronice şi de foarte mult interesat de lucru pe layout design aşa cum am făcut-o deja un stagiu din Germania.
Dacă aţi găsit profilul meu de potrivire de orice fel de proiecte pe termen scurt sau locul de muncă pe termen lung sunt o gata ... du-te cu orice informaţii puteţi să mă contactaţi la mail ID-ul meu este "arunkumar.11 (AT) gmail.com"

ST este o companie mare, cu imensă birocraţie.Ca o regulă acestea sunt angajarea cu ajutor de la agenţiile de ocuparea forţei de muncă sau prin referinţă - foarte rar, direct din strada.

Bunã oameni

STM site-ul de locuri de muncă este de lucru, jobs.st.com

Dar rareori vei primi apeluri de la încărcarea CV-ul în site-urile companiei.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back