Nivelul de zgomot pentru caracterizarea Oscilator (ambele inel şi LC)

A

amitbhaiji

Guest
Bună tuturor,
Mai degrabă decât ca o interogare postaţi aici Sunt postaţi acest mesaj pentru a invoca unele discuţii cu privire la bruiaj şi zgomot de fază de ambele inel oscialltor şi LC rezervor Oscilator în cazul în care fiecare dintre noi pot partaja există puncte de vedere în legătură cu aceasta.
Deci, putem discuta
1) Cum bruiaj sau în fază de zgomot vine în imagine.ce motiv, toate sunt în spatele ei.
2) De ce faza zgomot de tancuri Oscilator LC este mai mică, în comparaţie cu
inelul Oscilator.
3) Cum de a reduce zgomotul de fază şi a ofertei de sensibilitate ambele inel
osciialor şi Oscilator LC rezervor.
4) Care este efectul nr de etapă în ringoscillator pe total bruiaj.
5) Cât de bruiaj atât pe termen scurt şi pe termen lung este caracterizat bruiaj.
6) Ce relaţia dintre bruiaj şi faza de zgomot.
şi mult mai mult, pentru a discuta.
Singura mea idee este de a împărtăşi părerea noastră în legătură cu aceasta.

Amit

1) este cauzată de LTV natura din faza de amplitudine de transfer în funcţie de un val de forma periodice.

2) este de undă de ieşire, pentru că este o pură sinusoid .... orice alte Oscilator că nu este o pura sinusoid va avea mult de faza de zgomot.

3) Am citit despre asta aici http://ocw.mit.edu/NR/rdonlyres/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/FDEF3A74-D095-402B -9051-CCB35AEA670B/0/lec12.pdf

4) .....

5) ....

6) bruiaj nu are sens pentru o pur sinusoidal OSC ca un LC tip .... deci pentru un pătrat val OSC ... mai mult de faza de zgomot ... destul de restrâns de pantă de la faza de zgomot mai mic de bruiaj în pătrat val

2) Nu cred că motivul pentru care este în undă ... Dacă aşa XO cu ieşire ca pur sine sau pătrat val ar trebui să aibă diferite faze de zgomot!
Nu
sunt un expert VCO, dar cred că diferite Î şi numărul de surse de zgomot este raspunsul corect.
Mazz

2) în Ali Hajimir
a tezei pe care le-a dovedit că oscilatoare LC (sine) au cel mai mic zgomot phse ... deoarece o / p valurilor este o pură sine.Acest lucru este adevărat dat toate celelalte lucruri sunt constant în comparaţie cu un pătrat de val Oscilator.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back