Newbie întrebare - mai simplu dispozitiv de logica

M

mrhamada

Guest
Bună ziua tuturor,
Sunt un EE, dar au fost în legătură cu munca de proiectare, în ultimii câţiva ani.Sunt de lucru de pe un mic proiect de consultanta.Sunt ajuta un prieten construi ceva vrea să eventual piaţă.Deci, vreau să vă asiguraţi că am dreptul de a alege programabil cu aparatul, pentru a începe.Cererea va fi destul de asemănătoare cu o oprire de ceas aplicare, (asa ca va trebui să comunice cu un LCD), astfel încât ceea ce ar voi recomanda?

Mă gândesc, poate o mică sfârşitul PIC?Care vă sunt sugestii?

Vă rugăm să vă amintiţi
- Acesta este, eventual, o sa fie un produs comercial, deci mai ieftin cu atât mai bine, chiar dacă aceasta se va face mai greu de prototip.
- Se vor trebui să comunice cu un LCD
- Logica în el, va fi similar cu un ceas opri aplicarea

Multumesc tuturor, si eu sunt foarte nou în acest consiliu, aşa că sper ca acesta este locul potrivit pentru a posta aceasta intrebare.

Salut!

PIC ar putea fi cel mai bun pentru asta.Acestea sunt ieftine şi, dacă prietenul tău au experince de programare Pics, ar trebui să existe nici o problema.

De asemenea, Actels Igloo Nano serie (http://www.actel.com/products/nano/) ar putea fi bună alternativă.De asemenea, acestea sunt ieftine şi mici, dar s-au mai bine posibilităţile de dezvoltare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back