nevoie de o propunere de proiect de anul final

M

Menz

Guest
plz a putea sum1 poate sugera eu wat ar trebui să fac în proiectul meu anul final .. aceasta ar trebui să b hardware bazate ..
plz dimme eu orice idee nouă şi inovatoare ..

Ridică orice desen sau model de bază, cum ar dori PCI sau RISC sau DSP sau mai simplu cu microprocesor spun 8085 sau 86.Se împarte lucra eficient în grupul de 3-4 studenţi au, fiecare, să îşi asume responsabilitatea cu privire la modulele de puţini.Design şi optimiza.

Aveţi posibilitatea să pună în aplicare UART, I2C sau protocoale SPI.În cazul în care aveţi posibilitatea să utilizaţi protocolul menţionate mai sus ADC compatibil sau orice senzor de temperatură şi afişa valoarea măsurată pe ecranul LCD.Aici vei primi de cunoştinţe cu privire la modul de a converti valorile Binay in pentru a ASCII sau puteţi încărca-l la un PC prin intermediul UART.

a putea u a încerca în partea de radar cu privire la afişarea acesteia, utilizând Verilog şi controlorii de VGA????
vă rugăm să răspundeţi ...Adăugat după 3 minute:hii ...a putea u a încerca face ur de proiect în domeniul de radar de afişare folosind Verilog de proiectare ..

eu am interfaţat deja senzor de temperatură şi a implementat un sistem de control reguarding viteza ventilatorului procesorului, prin utilizarea PIC 16 din seria ..Adăugat după 1 minute:Eu am folosit, de asemenea, USB modulul de 18f455 Pic .. acestea au fost proiecte semster mea ..Adăugat după 1 minute:plz spune-mi somthing reallly diferite şi inovative, .. interfaţă hardware-ul meu este cu adevărat gud şi vreau să am proiectul meu, în partea asta.Adăugat după 17 minute:sum1 poate sugera-mi ceva cu privire la putere?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back