nevoie de consiliere pentru Învăţare Embedded Systems

S

Sanjay

Guest
Hello All,

Am vrut să cereţi sfatul / sugestii / sfaturi / etc link-uri care se poate referi la cazul în care doresc să înceapă divulgarea în RTOS, cum ar fi VxWorks / uCos / OSP printre multe altele.I să aibă cunoştinţe de sisteme integrate, de programare (C / Java) şi au lucrat chiar si cu poze de micro-controlere, şi aplicarea de bază al ARM micro-Controller (ARM7TDMI), într-unul dintre proiectele colegiu.

Sunt foarte interesati de învăţare în toate aceste lucruri, dar fiind ca un copil nou născut în acest domeniu, mă întrebam dacă, probabil, I a putea a lua nişte ajutor aici şi oamenii pot ghid eu în consecinţă, sau oferă link-uri de resurse.

Ajutor si timpul tau va fi apreciat cu bucurie.

Cu respect

încerca uneşte integrate Desigur ca iiht VSM ... ... şi aşa mai departe ... dar este destul de costisitoare 30k cred .... sau încercaţi de învăţare VxWorks folosind on-line doc .... dar .... sale într-adevăr greu . atleast da it un try .....

Cumpara sau Fă-te la bord simplu de evaluare cu microprocesor / microcontroler.Descărcaţi unul dintre cele RTOS liber.Vă recomandăm scmRTOS http://scmrtos.sourceforge.net/ sau http://www.freertos.org/ şi doar afla cum unele dintre exemplele sunt de lucru.Rularea hardware-ul real, te va până la viteza destul de repede.Încercaţi să facă unele mici schimbări la aceste exemple şi etc loc bun pentru a obtine placi de evaluare sunt www.sparkfun.com.

Noroc

Cheia pentru înţelegerea orice sistem încorporat este de a înţelege şi de RTOS portării .. arhitectura saCea mai mare parte în timp ce lucrează la proiecte reale hardware-ul se presupune a fi o cutie neagră şi dezvoltare se face pe un simulator de ..
Cred că cel mai bun mod de a înţelege este de a încerca primul portării pentru OS diferite şi apoi să înţeleg de ce faci lucrurile într-un anumit fel ..

Există RTOS multe, cred că de dovleac este mai bine pentru pics.

Cred că cel mai bine este de a găsi un loc de muncă în care puteţi învăţa aceste abilităţi (VxWorks, etc sunt instrumente costisitoare şi nu există altă abordare).Am învăţat că cel mai bun, desigur, este un proiect din viaţa reală.

Toate cele bune,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back