nevoie de consiliere Despre senzor infraroşu.

B

belax

Guest
Vreau să construiască un senzor infraroşu activă, care ar trebui să detecteze prezenţa obiect aflat la distanţă de 4 metri.
Am avut o experienţă a face cu un astfel de senzori Diode TSOP1738 infraroşu şi un receptor.Acesta foloseşte o reflecţie de la obiect (atunci când obiectul este în partea din faţă a emiţător receptorului devine semnal şi am detecta IT).Dar ea a lucrat bine pe distanţa nu mai mult de 1.2 metri.
Dar nu m-am întâlnit o asemenea problemă, că atunci când voi creşte puterea de diodice, receptorul începe detecta semnalul, chiar dacă nimeni nu este în faţa lui.
Deci, eu cer pentru orice sfat bun, cum se fac astfel de detector de la distanţă mai mare.Chiar şi 3 metri va fi ok.

Chiar am nevoie de ajutorul tau.Mulţumesc.

tu ar trebui să înceapă să se gândească la un alt mod de meassurring distantele ...În openion mea variază de Ower 1,5 metri nu sunt meassurable în acest mod.Poate că dacă utilizaţi lampa de som IR, sau ar trebui să încercaţi ceva mai mult imaginii, ceva care poate fi de la unele date preluate (sonar)

Salut

Încercaţi să utilizaţi emmitter ultrasunete şi receptor.

, de asemenea, în cazul în care vă puteţi încerca să schimbe trageţi în sus rezistorul utilizat cu receptorul

Salam
Hossam Alzomor

puteţi utiliza telecomanda televizorului, cu facilitatea de cod.
sau lucrări pe linia de robot follwer senzor de ce trebuie sa faci unele modificări

Vă mulţumim pentru răspunsurile dumneavoastră.

Despre ultrasunete: Am avut o experienţă de lucru cu ei.Cunoştinţele mele îmi spune că pentru distanţa atare, ele vor avea dimensiunea de aproximativ 65 mm.Sau se poate mă înşel.

Pentru a zememerack: Ce IrLamp puteţi recomanda, care nu are dimensiuni foarte mari.Dacă am folosi mai mult de un IRLEd va fi la fel?

De asemenea, a făcut nimeni încercaţi lentilele de utilizare în partea din faţă a receptorului?Dacă da, ce lentile şi modul în care a îmbunătăţi totul?
Care va fi dacă în loc de una IRLEd voi folosi mai mult?

Ce IR alte metode active (sau alt receptor ICs) pe care le poate recomanda eu la spre folos pentru asta?
Ai pe cineva considerat IR-laser diode?Eu niciodată nu le-au folosit, aşa că nu ştiu nimic despre ei.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back