nevoie de ajutor!

L

lohwenkit

Guest
Max, toate
În prezent, i se confruntă cu o problemă cu privire la modul de a simula EBG plasture antenă, i dont know wheter i atragă corect sau nu.Am încă un nou tip de IE3D.Sper some1 pot să-mi ajute.Văr când am compara reveni pierderea grafic între antenă de patch-uri cu şi fără EBG, rezultatul aproape acelaşi lucru, lăţime de bandă şi
didnt creştere.Nu încercaţi să-l împuşti probleme, de creştere înălţime EBG, prin intermediul sau fără via, forma (circulare, ciuperci pătrată, sau fractal EBG) de asemenea, nu sunt diferite.Mă simt atât de jos, într-adevăr speranţa some1 poate să mă ajute.Multumesc mult

Bună, lohwenkit:

Acestea arata bine.Cu toate acestea, pentru a 3-a unul, se pare că a XY dimensiune a EBG este mică în comparaţie cu patch-uri.EBG vă poate permite să se reducă de la o înălţime de patch-uri la EBG gnd în timp ce vă pot îmbunătăţi lăţime de bandă.Acest lucru se datorează faptului că încearcă să limiteze rezonant de energie în structura în EBG zona.De energie se va răspândi la mai mult spaţiu în XY locaţii în loc de a fi limitată de mai jos plasturele într-un tipic de patch-uri de antenă.Aveţi, totuşi, nevoie de EBG dimensiune a fi semnificativ mai mare decât de patch-uri pentru a obtine beneficiile EBG.Cu respect.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back