nevoie de ajutor pentru măsurarea curentului

S

shahidsiddiq8

Guest
domnule eu am carze pentru a face circuite simple electronice, ci i-au nici o metoda sau procedura de măsurare curentă la diferite puncte din circuit electronic cum u ma poate ajuta pentru măsurarea curentă la diferite puncte în circuit electronic de multimetru digital de imagine sau de diagrama. Practic pentru a face orice circuit cu două lucru este important şi tensiunea curentului i să aibă cunoştinţe de măsurare a tensiunii de DMM, dar nu ştiu cât de măsură curent de DMM plz ajută-mă, astfel i se va putea crea circuite electronice simple ultima dată când am crea un circuit simplu cu ajutorul unui 2.2 kilogram ohm rezistor şi 1 Zener diod 4.7 volţi, atunci când am conecta un rezistor de 2.2k ohmi la 12volt DC, în serie, atunci când am atinge problemele COM multimetru digital de la terminal la sol de circuit şi RED (10 A), problemele de la DMM rezistor nu lectură amperaj dat pe DMM de ce plz helpl mine

Trebuie să aveţi sondele DMM din seria de măsurare a curentului. Aţi fost de măsurare în zener şi nu în serie cu zener. --- R ---- + --- --- DMM - Z ---- GND Acest lucru vă va oferi fluxul de curent. --- R ------- Z ---- GND + DMM - Acest lucru vă va oferi de tensiune pe diodă. Noroc Ravi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back