nevoie de ajutor pentru a evalua două circuite

K

kickbeer

Guest
Helo,

în atasat de mai jos, există două diferenţiale amplificator.Unul este diferenţiată amplificator rezistive cu încărcare şi alte active, cu o încărcătură.de amplificator diferenţial cu rezistiva sarcină este cel original, care i-am luat de la IEEE articol.cea de-a doua (cu active de sarcină) este modificarea am facut.Am făcut asta pentru că vreau să crească câştiga.Întrebarea mea este, nu-i modifica diferenţial amplificator (cu rezistiva sarcină) în mod corect?Ma indoiesc ca acest lucru deoarece am conecta scurgere de ambele M18 si M19 direct la poarta de M5 si M6.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Ai dreptate ...Este gresit.Ai nevoie de un fel de a se scufunda în curs de la M18 si M19.

diemilio

diemilio a scris:

Ai dreptate ...
Este gresit.
Ai nevoie de un fel de a se scufunda în curs de la M18 si M19.diemilio

Asta este un drept, deoarece acum aveţi o cale de curent alternativ pentru curenţi de M3 şi M6.Chestia este ca nu exista un avantaj între această topologie şi de o cu rezistenţe (din punctul de vedere al obţine), deoarece impedanta la aceste două noduri (porţi de M4 şi M5) va fi dominat de impedanta de diode conectate MOS, asa ca va fi aproape de 1/gm care este de obicei destul de mici.

De ce ai încercat să-l folosiţi această topologie?Există vreun motiv în special?Există vreun avantaj de a avea această configuraţie în loc de o dif amper, urmată de două sau de o răsturnare etape îndoite cascode amperi pentru aplicaţia dvs.??

Cu respect,

diemilio

Am încercat să crească de latime de banda, dar oarecum în simulare a fost similară cu cea rezistiva cu o încărcătură.Care este opinia dvs.?Puteţi vedea articolul original de la care i-am luat că circuitul din anexă
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back