nevoie de ajutor pentru a afla IC testarea

V

vcsel_driver

Guest
are un nou test de inginer.im va efectua design de verificare pe o 1.25gbps optice transmiţător pentru începători.

Întrebările mele sunt:

1) ceea ce face i începe zona lectură la?
2) nu există nici o carte la ghid mine.Am văzut multe cărţi în ceea ce priveşte designul analog IC şi aspect, dar nimic despre testare.
3) este aşa de important pentru mine să aibă cunoştinţe de design şi layout?

Ei bine, este greu să-ţi spun de unde să încep lectură.

de fapt pe care le-aţi menţionat optice transmiţător; cred că firma
dvs. este un analog IC design casa ... poate face mixmode IC prea ...

Am lucrat mai bine de un an ca un test de asemenea, inginer (performant de proiectare de verificare) la un analog IC design casa.

Mai întâi, trebuie să înţelegeţi că nu vi se efectuează teste de producţie în masă.(acest tip de testare este complet diferite şi, cel mai citit materialele sunt disponibile pentru acest lucru)

Trebuie să înţelegi că:
dvs. de test chip nu este proiectat de 100% în funcţie de specificaţiile clientului încă.
munca ta este de a valida şi a verifica dacă designul este corectă, pentru a furniza feedbacks IC designeri pentru a îmbunătăţi n chip de design
etcs-ar putea să aibă de a testa dacă se emit semnale de emiţător (în termeni sau fotoni; curent sau tensiune),
după cum este necesar.
alte teste de asemenea, sunt necesare în funcţie de funcţii şi aplicaţii încorporate în cip.

pentru a începe să lectură; afla de bază blocuri optice de un transmiţător.
Care sunt modulare curent,
o prejudecată curent
Care sunt bandgap de tensiune de referinţă?
Care este temperatura de compensare?
Exista si alte functii incorporate în chip.

găsi toate aceste informaţii în Google sau aplicarea notele de la companii ca zarlink, sires laboratoare
etc
un lucru; începe învăţarea un pic pe analog circuit analiză; provoca său util atunci când îl asistă proiectantul pentru a efectua analiza eşec (în viitor va trebui să poată efectua urself FA).puteţi utiliza sedra smith (se poate descărca de la edaboard).

o calificare mai multe principal este ... învăţa cum să folosească toate echipamentele de testare disponibile în centrul
dvs. de test (de ex: generatorul de impulsuri de model, de prelevare de probe osciloscope, optice şi de cititor attenuator, TDR sonde, REC aparate de măsurare, a spectrului de analizatoarele, vector analizoare de reţea.

Va fi gata până una cate una de calificare ca
dvs. de locuri de muncă impune.

În opinia mea, cel mai important lucru este să citiţi despre aplicarea note despre chipsuri funcţii.

Oricum cred ca am mentionat o multime de lucruri pentru a acoperi;
Ps; există mai multe domenii pentru a acoperi pe face menţiune dacă nu am mentionati-le.Orice întrebări, adresaţi-aici pls
Ultima editare de nathan80 pe 02 aprilie 2007 8:58; edited 1 time in total

wau, soo mult info.dar am nevoie de un pic mai mult ajutor aici ca am nevoie de testare, pentru a începe săptămâna viitoare

poti fi mai specific.Am făcut optice tranmitter înainte de testare.

Am nevoie să întrebi?Ai o evaluare bord cu muri anexate să fie testat?

sau ai folosind o problema direct la statia de probleme de mor?

echipamente de ce aveţi la
dvs. de test centru ....

Ei bine,
nu va fi afişat modul de instalare a statiei de test pentru prima dată.
utilizând evaluare bord.
Am nevoie doar de unele note cu diagrama cum este făcut.
aveţi?

Bine, cred ca esti inca foarte nou şi caută materiale de citit.

ar trebui să facă o iniciative de navigare în google, alta vista ...pentru a găsi informaţii ..

Sunt inclusiv două URL-uri care vă pot oferi unele informaţii privind optice transmiţătoare.

http://www.sei.co.jp/tr_e/pdf/info/55-04.pdf

http://www.oki.com/en/otr/html/nf/otr-158-12-2.html

Lasă-mă să-ţi dea o lista de intrebari pentru tine pentru a găsi răspunsul, că modul în care vor invata mai repede;

1) Care este funcţia de un transmiţător optice?
2), care nu standard de transmiţător de utilizare; LVPECL, LVDS sau alte standarde?
3) este utilizat pentru a emiţătoarelor VSR sau cererile pentru aplicaţii ce?
4) este transmiţător folosind CMOS sau BiCMOS tehnologie?ce kit de design a fost utilizat pentru fabricarea?Cadence toold care au fost folosite pentru design si layout?
5) cel mai eficient mod de a determina funcţia de un emiţător IC este prin conectarea acestuia la receptor şi de verificare a BER a transmis un semnal.suntem de testare de funcţionalitate a transmittor acest fel?dacă nu am ce mod sunt testarea optice transmiţător?
6) Ce este o sursă vcsel?Ce este o fotodiodă?cum este conversii între curent şi de tensiune făcut în interiorul unui receptor şi un transmiţător.
7) Ce este un TIA?Ce este un LA?Care sunt elementele constitutive sau un emiţător?Care sunt elementele constitutive ale unei receptor?
8) cum este goale muri legate de evaluare (PCB bord)?este utilizarea wirebonds?ce tip de wirebonds?cum sunt protejate de sârmă obligatiuni?Ce tip de componente sunt utilizate în evaluarea bord (RoHS, componente de inalta frecventa sau ce)?
9) Ce alte funcţii nu optice au transmiţător?(aceste informaţii pot fi găsite în IC cererea note).
10) nu-i aşa măsură ochi diagrama din optice transmiţător pentru testare?ce PRBS model sunt utilizate pentru a genera ochi diagrama?echipamente care furnizează un semnal de model?echipamente de măsuri care ochi?Care sunt următoarele:
extincţie raport, medii optice de putere, timp naştere, se încadrează timp, bruiaj.modul de măsurare a modulării curent,
o prejudecată curent?ce tip de draci sunt disponibile?
ceea ce este K28.5 model?
11) ceea ce este de lungime de undă a semnalului de a fi transmiţător folosind transmiţător?
12) Care este TDR de cercetare?

bine acest lucru este tot ce am putut gândi de pe acum?sper u găsi răspunsuri ...im sigur că vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi test de cunoştinţe şi competenţe.

de a pune mai multe întrebări:
cum de a analiza o diagramă ochi?
ceea ce este o diferenţă de semnal?
ceea ce este unic încheiat semnal?
Ce este un test de a masca un ochi diagrama?
cum, pentru a determina dacă ochiul este deschis sau închis?Ce ne trebuia să te uiţi la?Inca un lucru:
nu puteţi încerca de navigare de testare echipamente de aplicare note, exemplu de configurare şi note - vei fi surprins de cât de multe informaţii puteţi obţine de acolo.
Agilent textronics încercaţi şi site-uri web.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back