nevoie de ajutor cu Grafic LCD

M

mindstream

Guest
for my spectrum analyzer project

Max Sunt folosind GLCD JHD12864E
pentru Analyzer meu a spectrului de proiect

Im-mi trimită mostre de intrare la rata 44.4kHz
at clock 4Mhzim de lucru şi de spartan 3 FPGA XC3S400
la ceas 4MhzAm nevoie pentru a afişa 64 punctul de ieşire (64 pixeli)

poate cineva să mă ajute cu codul de interfaţareIm în special probleme cu calendarul valorile scrise în LCD

de controlor

de datasheet (KS0108)http://www.jhdlcd.com.cn/spec/JHD12864E.pdf - LCD-lui datasheethttp://www.ocularlcd.com/pdfs/driver/ks0108.pdf - KS0108

lui datasheetAm auzit ca exista un alt modul de operare în cazul în care este tratat ca un LCD extern RAM că va fi nevoie de aici?

Salut,

Dacă nu aţi interfaced LCD cu LCD conducător auto, LCD-conducător auto trebuie să fie scrise în FPGA numai.

Dacă aveţi nevoie de mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati.

Cu respect,

N. Muralidhara
MSRS, LCR-BEL

Da stiu, dar u vezi ca pe operatorul
de specificaţiile

E Cycle min ns = 1000E la nivel înalt, Lăţime min = 450 nsE Min nivel Lăţime min = 450 nsE Rise Timp max = 25 nsE toamna Timp max = 25 nsAdresa Set-Up Time min = 140 nsAdresa Stai Timp = min 10 nsSet de date-Up Time min = 200 nsDate Întârzierea Timp max = 320 nsDate Stai Time (Scrie) = min 10 nsDate Stai Time (Citeste) min = 20 nscrystal for the FPGA im finding it hard to write the verilog code for interfacing to the GLCD (since i hav to display 64 pixels
in just 90 cycles = 90 * 250ns
).

cu aceste specificaţii şi o 4MHz
cristal pentru FPGA im găsi greu pentru a scrie verilog cod pentru interfaţare cu GLCD (din hav i pentru a afişa 64 de pixeli
în doar 90 de cicluri = 90 * 250ns).

primele 3 valori sunt cele mai problematic.what pot să fac această criză?

Puteţi utiliza Nokia 3310 LCD.LCD are o rezoluţie de 84X48 pixeli şi este foarte chip.
Ce sunt micro-controller-u, folosind?
se poate te pot ajuta ypou.
amaneta

as i have said above and ive bought the GLCD already
so i have to make do with this one

im nu folosind un microcontroler sa o spartan3 fpga
aşa cum am spus mai sus şi ive cumparat GLCD deja,
aşa că am avea de a face acest lucru face cu o
I
didnt vedea această problemă înainte de achiziţie, din nefericire, el (GLCD pare a fi destul de greu de găsit aici).
Oricine-ai nici o idee??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back