negativ de referinţă de tensiune

A

Avinash

Guest
Am nevoie de un-1.25V tensiune de referinţă, care, de asemenea, piesele VSS.in VSS meu caz este 2.5.actually-am nevoie pentru a transforma această referinţă de tensiune de referinţă la curent folosind converter.now VI-un terminal al rezistor este VREF (-1.25) şi alte terminal este VSS (-2.5).thats de ce am nevoie de o VREF care, de asemenea, piesele VSS, astfel încât tensiunea de pe întreg teritoriul rezistorul nu se schimba, astfel încât să i a lua curent constant.
acum întrebarea mea este că nu există vreo VREF disponibile în piaţă, sau nu există nici o altă cale de ieşire pentru a genera curent constant.

Tensiunea de referinţă este de 2 dispozitiv PIN (în 3 PIN TO-92 pachet),
şi pot fi utilizate pentru a produce de referinţă de tensiune pozitivă sau negativă.
Dacă vă conectaţi PIN-ul pozitiv la GND şi negetive pentru a-VCC prin intermediul
Rezistor veţi optain de referinţă negative.

în cazul în care am GND conecta la un PIN şi alte Vcc la PIN, de unde sau care PIN-ul va oferi mine de referinţă de tensiune.

Check out this link:
http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ref1112.pdf
Acesta descrie 1.25V de referinţă şunt ..tot ceea ce trebuie să faceţi este să conectaţi un rezistor (a se vedea de text pentru calculul valorii sale) între-2.5V şi anod, în timp ce catod vor fi conectate la GND ..
Deci, va trebui (-2.5V) -> rezistor -> (-1.25V) -> diode -> 0V ..
Cu respect,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back