My Profile

A

Audioguru

Guest
Cum accesez profilul meu pentru a vedea dacă I a putea bloca mea de e-mail, astfel încât nu a continua la spre a lua milioane de e-mail-uri din toate noobs care vin aici?

Am văzut ce aţi îndepărtat deja de timp i au scris acest răspuns.Dar încă de referinţă pentru dumneavoastră, puteţi acess profilul dvs. "", făcând clic pe butonul situat mai jos în dreapta "EDAboard" nume pe partea de sus a paginii de start a forumului şi, de asemenea, veţi obţine "Profil de butonul de mai jos fiecare post în care se introduce. Bun Noroc

Mulţumesc.
Profilul meu a răspuns întotdeauna NU la declaraţia: Întotdeauna arată adresa mea de e-mail.

Apoi, în cazul în care sunt toate noobs obtinerea adresa mea de e-mail de la?

Am frecvent Primeşte emailuri nesolicitate de la acest bord, de asemenea.Cred că aceasta trebuie să fie modul de mesaje private sunt manipulate.

Da, nu-mi e-mailuri nesolicitate sunt Mesaje private şi nu sunt obişnuite de e-mail.

Ele sunt de e-mail-uri cu numele acestui site menţionate.

Dacă cineva face clic pe numele dvs. de mai sus Avtaar ta "raţă", oricine poate trimite mesaje ca le-aţi menţionat.Pentru această problemă, puteţi contacta Admin pentru ajutor.Succes

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back