Modularea probleme pe telefon GSM

X

xinxin

Guest
Când un telefon de testare privind spectrul de frecvenţe, datorită modulării pentru DCS, am constatat că, atunci când PCL = 15,10, nu se întâmplă la 400kHz, 600kHz departe de operatorul de transport, dar atunci când PCL = 0, e OK.u-ar putea să mă ajute? mulþumiri

-Incearca sa evalueze separat PA, în căutarea de modulaţie cu spectru de la PCL diferite de a face o încărcătură-Pull.
-Check-bucla de control, precum şi dispunerea de acest circuit.
-Verificaţi dacă nivelul de la intrare a PA este interiorul spec. PA

Verificaţi modulare DCS spec. spectrului de frecvenţe radio cu atenţie, la un nivel redus de energie "spec. dBc 'nu mai poate fi necesar: numai în caietul de sarcini" dBm "este aplicabil.

În cazul în care performanţa este încă în afara caietul de sarcini, atunci ar putea fi o posibilitate de control al puterii câştige bucla la niveluri de putere redus.În cazul în care câştigul este scăzut, iar lăţimea de bandă a buclei mici, apoi suprimarea oricărui 400kHz AM cu privire la ieşire PA nu se va întâmpla.

datorită martinthorn şi vfone

Utilizare noastra RF soluţie scăzut IF, bucla de control pentru PA este de buclă deschisă.de alimentare în PA este în interiorul spec. de PA.
Noi folosim CMU200 pentru a testa de modulaţie cu spectru, rezultatul este OK la PCL mici, dar pentru Agilent8960, nu are loc.atunci când se sparge care urmează să fie Test set 100, e OK, la 8960.
martinthorn, a putut sa-mi spui spec. (dBm) pentru spectrul de frecvenţe de modulare de la Min PCL, spec. a spus ca este -60 dBc atunci când mai mult de 400K.

Xinxin
Relativă modulare spec. (dBc) pentru DCS este de-60dBc @ 400kHz/600kHz
Spec. absolută de modulare (dBm) pentru DCS este de-36dBm @ <600kHz
Eu sunt ataşate poze de la cele mai recente GSM 05.05

Feriţi-vă că 8960 nu poate fi stabilit RBW dreptul / VBW pentru măsurare.
Potrivit GSM spec. RBW / VBW de măsurare (până la 1.8MHz de la operatorul de transport) se 30kHz.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Xinxin,

400kHz spec.:

La nivel de putere de mai jos aproximativ 30 dBm, limita este de a utiliza spec.-36dBm
(CMU200 stie acest lucru şi reglează limita în mod automat, nu sunt
-vă că Agilent face acest lucru)

600kHz spec.:

limita de spec. este 60dBc

Măsurarea Setup (de la spec.):

"zero frecvenţă de scanare, lăţimea de bandă de filtru şi lăţimea de bandă video de 30 kHz până la 1800 kHz de la operatorul de transport şi la 100 kHz la 1800 kHz şi mai sus, de la operatorul de transport, cu o medie de făcut peste 50% la 90% din partea utilă a se sparge transmise, excluzând midamble, şi apoi în medie pe cel puţin 200 de astfel de măsurători izbucni. Mai presus de 1800 kHz de la transportator măsurătorile numai centrată pe multipli 200 kHz sunt luate cu o medie de peste 50 de exploziile. "

Notă numărul de medii: 200.Prin urmare, rezultă din 8960 ar putea însemna eşti OK, dar cu marja de mici!

Un alt lucru să ia în considerare:

Sunteţi de testare în apel?Testere spun la telefon ce modulare
model bit de a utiliza (PN9/15 etc.)Modele de biţi diferite pot oferi diferite
Rezultate: Agilent poate fi stabilită în mod diferit la CMU200.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back