modul stabilit licese pe linux

N

niko_zhang

Guest
Când am făcut "setenv LM_LICNCE_FILE 23232 (la) servi: / home / usrname / eda.dat", software-ul care, folosind "eda.dat" nu poate fi executat.

whar greşit !!????

Cum se setează lm_license_file (include @ server, test.lic) pe linux!!thx

Ce ai de coajă, folosind, csh, tcsh, bash?Şi în cazul în care pentru a vă pune setenv.De asemenea, cred că este LM_LICNCE_FILE unei greşeli pentru ca am folosi LM_LICENSE_FILE.Parerea sintaxa de asemenea nu pare familiar, dar voi verifica.

Ne mai vedem!

Sunt folosind csh.Pot adăuga în LM_LICENSE_FILE. Cshrc.

Sunt confuz când am stabilit de licenţă.Unul este floatting, celelalte nu este.Utilizând software-ul care nu floatting de licenţă nu poate fi executat, atunci când fac:
"setenv LM_LICENSE_FILE 27722 (la) server: / home / user / test.dat"

ce gresit!?

multumesc!

Dacă nu este plutitoare de licenţă, aceasta înseamnă că se poate executa numai de pe acea maşină de la sine.

niko_zhang a scris:

Sunt folosind csh.
Pot adăuga în LM_LICENSE_FILE. Cshrc.Sunt confuz când am stabilit de licenţă.
Unul este floatting, celelalte nu este.
Utilizând software-ul care nu floatting de licenţă nu poate fi executat, atunci când fac:

"setenv LM_LICENSE_FILE 27722 (la) server: / home / user / test.dat"ce gresit!?multumesc!

Uită-te la un exemplu pe care l-am găsit de lucru pentru a fi (în conformitate cu bash):

LM_LICENSE_FILE = / usr / local / mentor / modeltech / modeltech_license.dat: 34000 (la) monemvassia: / usr / local / @ ltera / altera_license.dat

Într-un bash shell-am folosit

export LM_LICENSE_FILE = .....

şi este de lucru

Ai nevoie de export în bash, asta-i adevărat.Dar sintaxa niko_zhang IMHO este corect aşa, dacă nu se poate face software-ul de lucru prietenul meu, te-ai testat fiecare licenţă în pace?Yust pentru a verifica dacă problema este în LM_LICENSE_FILE variabila definiţie sau într-una din licente.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back