S
sunilbudumuru
Guest
Dear all,
Am criptat nişte fişiere de proiectare, folosind "vencrypt" (Am incercat cu proteja de asemenea, opţiunea).
După corespunzătoare de criptare, Ive cele folosite pentru simulări fişierele criptate.Dar care este urmatoarea eroare fatală după ce a fost lansat de VSIM comandă.
Compilarea (VLOG..) Din aceste dosare au fost de succes.** Fatal: Încercarea de a încărca-nodebug design unitate.
# Nodebug desenele nu sunt acceptate.
#
# Ora: 0 fs repetare: 0 exemplu: / xxxxx.v
File:. / Xxxx.v
# Eroare fatală în timpul de încărcare de design
Sunt utilizând "ModelSim PE Student Edition 6.5a".
Pot să-mi ofere nici o informaţie care, dacă este posibil să simulaite fişierele criptate folosind versiunea de mai sus?
Dacă da ...pls, să ne informaţi cum.
Cum de a simula de criptat se simte?orice setări speciale sau comutatoare ect ...
Pls.ajutor urgent.
Cu respect,
SunilB.
Ultima editare de sunilbudumuru pe 01 iunie 2009 5:58; edited 1 time in total
Am criptat nişte fişiere de proiectare, folosind "vencrypt" (Am incercat cu proteja de asemenea, opţiunea).
După corespunzătoare de criptare, Ive cele folosite pentru simulări fişierele criptate.Dar care este urmatoarea eroare fatală după ce a fost lansat de VSIM comandă.
Compilarea (VLOG..) Din aceste dosare au fost de succes.** Fatal: Încercarea de a încărca-nodebug design unitate.
# Nodebug desenele nu sunt acceptate.
#
# Ora: 0 fs repetare: 0 exemplu: / xxxxx.v
File:. / Xxxx.v
# Eroare fatală în timpul de încărcare de design
Sunt utilizând "ModelSim PE Student Edition 6.5a".
Pot să-mi ofere nici o informaţie care, dacă este posibil să simulaite fişierele criptate folosind versiunea de mai sus?
Dacă da ...pls, să ne informaţi cum.
Cum de a simula de criptat se simte?orice setări speciale sau comutatoare ect ...
Pls.ajutor urgent.
Cu respect,
SunilB.
Ultima editare de sunilbudumuru pe 01 iunie 2009 5:58; edited 1 time in total