Modelsim - Fatal Error - Encrypted Fişiere.

S

sunilbudumuru

Guest
Dear all,

Am criptat nişte fişiere de proiectare, folosind "vencrypt" (Am incercat cu proteja de asemenea, opţiunea).

După corespunzătoare de criptare, Ive cele folosite pentru simulări fişierele criptate.Dar care este urmatoarea eroare fatală după ce a fost lansat de VSIM comandă.
Compilarea (VLOG..) Din aceste dosare au fost de succes.** Fatal: Încercarea de a încărca-nodebug design unitate.
# Nodebug desenele nu sunt acceptate.
#
# Ora: 0 fs repetare: 0 exemplu: / xxxxx.v
File:. / Xxxx.v
# Eroare fatală în timpul de încărcare de design

Sunt utilizând "ModelSim PE Student Edition 6.5a".
Pot să-mi ofere nici o informaţie care, dacă este posibil să simulaite fişierele criptate folosind versiunea de mai sus?
Dacă da ...pls, să ne informaţi cum.
Cum de a simula de criptat se simte?orice setări speciale sau comutatoare ect ...

Pls.ajutor urgent.

Cu respect,
SunilB.
Ultima editare de sunilbudumuru pe 01 iunie 2009 5:58; edited 1 time in total

dacă aveţi fişierele criptate cu un simulator de versiune diferită decât cea pe care o utilizaţi pentru
dvs. curent de simulare, aceasta ar putea să nu funcţioneze.încercaţi să utilizaţi aceeaşi versiune

Salut prietene,

Mulţumesc pentru răspuns prompt.

Sunt folosind aceeaşi versiune a Modelsim pentru ambele generaţii de criptare si simulare.Doar unul după celălalt.

-Sunil Budumuru.

Max Sunil,
Unele versiuni de student nu va permite să utilizaţi set complet de de "optiunea" trece în timp ce simulează.Puteţi doar check-out FAQs de Modelsim pentru simulare cu verilog fişierele criptate.Pressumes că fără criptare
dvs. de design sunt obtinerea simulate.

Încercaţi să facă verror număr în simulator, de asemenea, pentru a afla cauza.Sau Google de verror <number> pentru a vedea altii cu care se confruntă cu aceeaşi eroare cu fişierele protejate în timp ce simulează.

Mulţumesc,
-Paul

Salut Paul,

Mulţumesc fr de info.

1.Fără a putea I a putut de criptare pentru a simula de proiectare.
2.Instrumentul de raportare este doar aşa cum sa menţionat mai jos ...nu verror număr.

-SunilB
asic-dft.com

Max Sunil,
în timp ce criptând cu "vencrypt" da "-linişte" pentru a oferi opţiunea de afişare a mesajelor în timp ce criptând este corectă.Vezi ModelSim UserGuide pentru mai multe detalii.

(anexat alăturat pentru referance-Page 229)

Mulţumesc,
-Paul
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Salut Paul,

Am incercat cu "-quiet" opţiune.
Prin modul în care "-quiet" opţiune este de a Dezactivează criptare mesaje.

Nu Atenţionări şi erori au fost descoperite în timpul criptare.

Cu respect,
SunilB
asic-dft.com

Sunil,
Se poate ca urmare a vopt debitului.Îmi puteţi să încercaţi să folosiţi "vsim-novopt <top_level>"?

Ajeetha, CVC
www.cvcblr.com

Max Ajeetha,

Tht nu au de lucru.Inca de raportare aceeaşi eroare fatală.

-Sunil Budumuru
asic-dft.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back