Modelsim de compilare - pliant modelsim locul de muncă

H

hegdeabhi

Guest
Bună tuturor,

Lucrez cu modelsim pentru simulare.Am o problemă în timp ce ciudat compilării cu modelsim.Ori de câte ori pentru prima dată am alcătuiască o compilaţie de proiectare se termină în spun aproximativ 30 de secunde.Acum, în cazul în care i try la întocmirea sa este tot din nou procesul ocupă în jur de 2 - 3 minute.Am Soluţia găsită a fost, dacă îmi şterge directorul de lucru şi compilează toate din nou, de compilare va fi mai rapid.

Eu folosesc o. Facă dosar având simplu script-uri TCL să compileze şi simulează.I was mirat dacă acolo is orice i tcl comenzile ar putea include, în meu. Fac dosar pentru a şterge directorul de lucru.
În cazul în care oricare dintre u have orice idee cu privire la aceeaşi plz a face de ajutor.

Thanks in advance
Abhijith

Poate ca problema este de memorie.Se pare că prima dată îl rulează alocă cea mai mare parte de memorie şi de ori mai târziu că memoria nu este încă recuperat.
, uneori, atunci când vă recrea condiţiile implicit. Vreau să spun crearea de directoare, lucru face ca programul pentru a nu putea suporta incepand de condiţii

Nu cred ca acest ceva probleme legate de Modelsim.
Totuşi pe care versiunea pe care o vorbeşti şi ce sistem de operare folosiţi?

Pentru a şterge biblioteca de lucru
utilizarea "vdel-toate" ca acest vsim o comandă de comandă în Modelsim.
Folosiţi "vlib locul de muncă" pentru a crea folderul de muncă şi de a folosi
"vmap de lucru de lucru" pentru a harta biblioteca de lucru cu dosar modelsim.

Este de bună practică pentru a şterge biblioteca de lucru pentru a se asigura că aveţi cele mai recente fişiere compilate RTL.
Dar această creştere obiceiul de compilare de viteză.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back