Modelare în mai multe instanţe Hspice

• Thread starter shrikanth_ganapathy
  • Start date
S

shrikanth_ganapathy

Guest
Salut,
Sunt crearea unui NxNsquare memorie array format din 6T CMOS celule.Chestia e că eu sunt în prezent, lucrează doar pe o matrice 4x4.Deci, eu sunt manual hardwiring în fiecare celulă de Bitlines şi Wordlines.Cu toate acestea, atunci când acest număr de creşteri ar fi imposibil pentru mine să fac asta.De asemenea, ar însemna că numărul de tranzistori în circuit ar îmbunătăţi drastic. Deci, de simulare de timp ar fi, de asemenea, foarte mare.Incerc sa model de comportament din circuit pentru diferite condiţii de ieşire şi de sens amplificator este de maximă importanţă pentru mine.

Mi sa spus că, în Hspice, există o dispoziţie pentru a crea un circuit echivalent (care ar dura mai puţin de simulare foarte timp), care ar fi modelul de comportament al SRAM.Ideea este nu am nevoie de valorile stocate în sram.Am nevoie doar la modelul de comportament.Eu cred în Hspice pot face asta.Chiar dont ştiu cum se face acest lucru.Ceva de genul o tensiune controlate condensator.De asemenea, atunci când se creează mai multe instanţe, în ordinea de 1000, cum o fac??mersi .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back