Modalitati de a transforma un dreptunghi de antenă la conforme

V

vagee

Guest
Dear all,
fiind o C / S / T utilizator am proiectat o antenă microstrip care doresc să pună în aplicare într-un cilindru, aşa că am să redesign şi resimulate totul.Speciale care nu au experienta in proiectarea CAD Aş dori să ştiu dacă cineva a făcut ca, înainte de sau ştie un mod simplu de a transforma un design de la Planar a conforme, desigur, fără a schimba dimensiunile .. doar îndoire.
Multumesc anticipat!
vagee

Max vagee,

Presupun u deja are Planar forma de antena toate resonating frumos la Frecvenţa necesară şi că, de cilindru cu diametrul este>> antena dimensiuni.În etapa următoare, trage ur cilindru de mai jos sau în partea de sus a ur Planar structura.Faceţi o copie a ur cilindru.Shell una din cilindru la antenă necesară înălţime.Scoate ur Planar structura astfel încât acestea să intercepteze cu shelled cilindru.Utilizaţi Boolean intercepta şi de a lua un u curbe structură similară cu grosime şi curbură a cilindrului.

Sper că acest lucru vă va ajuta.

Element7kvagee a scris:

Dear all,

fiind o C / S / T utilizator am proiectat o antenă microstrip care doresc să pună în aplicare într-un cilindru, aşa că am să redesign şi resimulate totul.
Speciale care nu au experienta in proiectarea CAD Aş dori să ştiu dacă cineva a făcut ca, înainte de sau ştie un mod simplu de a transforma un design de la Planar a conforme, desigur, fără a schimba dimensiunile .. doar îndoire.

Multumesc anticipat!

vagee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back