Mod de alunecare controlate Boost Converter

K

kelvchan

Guest
Bună, eu sunt de lucru pentru a proiecta un convertor de euro pentru stimularea câine de utilizare de control, circuitele electrice de descărcare de gestiune.Are cineva un circuit de referinţă pentru ca eu sunt caută să stimuleze de la bateria de celule de monede de 6V la kV regiune.Orice referinţă va fi mare!

Hi

u se poate utiliza o bobină ingetion vechi de la masina .. u au 10kV ur .. puls cu 600hz o transister conecta bobina de lichidare ..

Willi

Hi

Mi-am luat pe lângă un guler de câine.Nu a fost aşa de mare cub decent ca transformator, de măsurare de 1.2cm 1.2cm de 1.2cm.Pereche de intrare a conduce sunt scurtcircuit, în timp ce conduce de ieşire sunt circuit deschis, cu o rezistenţă de 1.5Kohm.Cred ca acesta este un transformator de curent, capabile de multiplicare a tensiunii de intrare de mai multe ori cu un foarte mic curent.

Pot să ştiu dacă cineva ştie cum să proiecteze un transformator curent sau articole utile cu design proceduri foarte simple?Multe mulţumiri.

Texas Instruments a documentaţiei foarte bun.Vă sugerez să căutaţi prin site-ul TI pentru "înţelegerea boost etape de putere în modul de comutator Surse de alimentare", care explică modul în care convertoare boost de muncă şi cum să le design.Există, de asemenea, o mulţime de note aplicare, desene şi modele de referinţă.Cu toate acestea, din moment ce, probabil, nu au nevoie de nici un fel de control pentru aplicaţia dvs., nu aveţi nevoie pentru a merge foarte în profunzime pentru a obţine impuls Convertor tău merge.
HTH
-Igor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back