MMSIM61 intallation problemă

A

afp2008

Guest
salut toata lumea .... Am nevoie de ajutor ....

IC610 am instalat pe Centos 5 linux, functioneaza perfect, dar am nevoie pentru a instala MMSIM61 Spectre simulator de a avea la dispoziţie.Când încerc să-l instalaţi, installscape afişează mesajul:Instalat anterior produsele sunt pre-verificate.
Dacă aţi folosit un InstallScape Control File, produsele menţionate în aceasta sunt, de asemenea, pre-verificate.Mea de licenţă fisier este ok şi nu au nevoie de un fişier de control pentru a rula instalarea.Cum pot rezolva această problemă?

ceea ce priveşte cele mai bune ....

Salut baieti .... am rezolvat problema .... mmsim61 este instalat ... dar am o problemă nouă pentru a rezolva.Când încercaţi să executaţi o simulare, apare următorul mesaj:

* * Eroare Nu pot localiza "stafie" executabil în calea specificată.
Pentru a stabili calea corectă, utilizarea setShellEnvVar () în CIW.Are cineva stie cum sa stabilit în medii variabile pentru a rula corect mmsim61 sub IC610?

multumesc ....

Vă rugăm să luaţi nişte un tel modul de descărcare a mmsim61

afp2008 a scris:

Salut baieti .... am rezolvat problema .... mmsim61 este instalat ... dar am o problemă nouă pentru a rezolva.
Când încercaţi să executaţi o simulare, apare următorul mesaj:* * Eroare Nu pot localiza "stafie" executabil în calea specificată.

Pentru a stabili calea corectă, utilizarea setShellEnvVar () în CIW.Are cineva stie cum sa stabilit în medii variabile pentru a rula corect mmsim61 sub IC610?multumesc ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back