mixer simulare

G

goldensol

Guest
când semnalul de intrare multi-mixer.
Vreau să ajung la putere a intermodulation semnal.
HB de metodă nu poate primi dreptul de răspuns.
ar putea să-mi daţi un bun model pentru aceasta simulare.

Watkins de co-Johnson.aplicarea note spune pentru a adăuga toate puterile semnalului de intrare şi de a lua jumătate.Folosiţi acest număr în obişnuită IP3 ecuaţie de a obtine medie IMD niveluri.Asta merge foarte bine pentru un număr mare de semnale de intrare, cum ar fi apărea la intrare a unui receptor radio.

Ce model sunt folosiţi pentru mixer?Un dublu echilibrat mixer modelat cu patru Schottky diode şi două transformatoare?Care analiza program folosiţi?

Este important te de conversie rezonabil pierdere de mixer în analiza program, înainte de aplicarea multi ton Semnal de intrare.Dacă modelul de un nivel scăzut mixer dublu echilibrat, de conversie pierdere, se înregistrează în jur de 6-7 dB pentru
10 dBm LO unitate de nivel de putere.De 1 dB compresie punct se despre 0 dBm sau cam asa ceva.Atâta timp cât nu te cca aceste cifre este de sens care se aplică începând cu mai multe tonuri de intrare transportatori.

GaAs FET

goldensol a scris:

când semnalul de intrare multi-mixer.

Vreau să ajung la putere a intermodulation semnal.

HB de metodă nu poate primi dreptul de răspuns.

ar putea să-mi daţi un bun model pentru aceasta simulare.

Când spun că este greşit, sunt frecvenţele lipsesc,
sunt gresite sau greşit nivel?
Armonice echilibru ar trebui să funcţioneze bine.Asiguraţi-vă că în cazul în care acesta să-i spun să caute soluţia frecvenţelor.HB nu este destul de destept pentru a găsi ieşire frecvenţe virusului.Ca o foarte puţin, ar trebui să se specifice RFin, LO şi suma şi diferenţa producţiei de produse (de exemplu, superioare şi inferioare sideband frecvenţe).De asemenea, acesta spune că doriţi să fii atent la cel puţin la cea de-a treia armonice de fiecare frecvenţă.

înfoiat wrote:

Watkins de co-Johnson.
aplicarea note spune pentru a adăuga toate puterile semnalului de intrare şi de a lua jumătate.
Folosiţi acest număr în obişnuită IP3 ecuaţie de a obtine medie IMD niveluri.
Asta merge foarte bine pentru un număr mare de semnale de intrare, cum ar fi apărea la intrare a unui receptor radio.

Aici este un link către toate notele.

http://www.wj.com/technotes/index.asp

Este, într-una din cele de pe mixere.Ar fi în valoare de dumneavoastră în timp ce pentru a descarca tot de pe ei şi de a le citi în timpul
dvs. de timp liber.

Informaţiile Ţi-am dat este din memorie acum 15 ani.Va trebui să nasul în jurul fiecărui mixer nota pentru detalii.

De exemplu, două ton (F1, F2) de intrare a mixer.the frecvenţă au legătură:
F1 IF = F2
F2 IF = Min
Vreau sa iau de la fiecare nivel de aceste frecvenţă:
F2-F1;
3 * F2-2 * f1-Lo;
LO-F2;
2 * Lo-3 * f1 F1;
.........

Uită-te gratuit Agilent AppCad:
h ** p: / / w * w.semiconductor.agilent.com / SPG / doc / wirelessDesignTools / AppCad / setupex.exe

Cred că orice comerciale armonic-simulator de echilibru se poate rezolva aceasta problema easily.Just try.Microwave de birou este un bun de software.

Am fost în jur de nosing şi am constatat următoarele:

Voltera de serie este folosit pentru aceste tipuri de analiză.(Folosiţi un simulator care are această metodă)

O carte, Solid-membru microunde Amplificator Design de Ha 1981 a capitolul 6 cu privire la acest subiect.

În general, de amplitudine a termenului format prin amestecul de mai multe semnale va fi proporţională cu produsul dintre amplitudinile de fiecare dintre semnalele de ridicat la putere, care este egală cu frecvenţa de multiplicare.

De exemplu, spectral linie formata de M ori semnal minus 1 N ori semnal 2 va avea o amplitudine proporţională cu amplitudine de semnal 1 ridicat la puterea M ori de amplitudine a semnalului 2 ridicat la N putere.Acest produs este în continuare înmulţită cu H termen cu indice (M plus N) a Voltera serie.

Pentru a face uz de aceasta, fără voltera un simulator, pe care le puteţi face câteva simulări de două semnale şi înapoi pentru a obţine H termeni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back