MIMO receptoare ...

V

vkekk

Guest
Am nevoie de informatii despre querrys mai jos ...

Care va fi impactul dacă vom alege 4 transmite antenă şi 6 receptor antene în MIMO sisteme?

De asemenea, în cazul invers?

Ce este precoded OFDM şi avantajele şi dezavantajele lor?

Spaţiale obţine egal min (NT, NR)
diversitatea câştig este NtxNr
acestea vă pot obţine mai multe diversitate cu două suplimentare receptor antenă.

revers de asemenea, în cazul în care puteţi să mai diversitate, dar l-am văzut că unele Cramer-Rao obligat sunt dependente de numai Nr.

Multumesc ..

Vă rugăm să daţi câteva mai multe puncte pentru a înţelege, pentru ambele cazuri, în ceea ce priveşte amenajarea spaţiului şi diversitate ....

vkekk a scris:

Am nevoie de informatii despre querrys mai jos ...

Care va fi impactul dacă vom alege 4 transmite antenă şi 6 receptor antene în MIMO sisteme?

Dragi mimomod

În primul rând mulţumesc mult pentru a răspunde ur ...

În VBLAST System, 4 şi 6 transmite antena receptor antene sunt folosite.Întrebarea mea este dacă toate antenele sunt transmite folosind aceeaşi frecvenţă purtătoare sau diferite.
vblast sistem este utilizat pentru care cererea.

Care sunt funcţiile de ZF egalizatorului şi MMSE equalizers în Distruge.

De ce suntem noi, folosind scattering mediu bogat în VBlast.

Am nevoie de INFO.pentru meu proiect.te rog ajută-mă.

vkekk a scris:

Dragi mimomodÎn primul rând mulţumesc mult pentru a răspunde ur ...În VBLAST System, 4 şi 6 transmite antena receptor antene sunt folosite.
Întrebarea mea este dacă toate antenele sunt transmite folosind aceeaşi frecvenţă purtătoare sau diferite.

vblast sistem este utilizat pentru care cererea.Care sunt funcţiile de ZF egalizatorului şi MMSE equalizers în Distruge.De ce suntem noi, folosind scattering mediu bogat în VBlast.Am nevoie de INFO.
pentru meu proiect.
te rog ajută-mă.

ÎN VBLAST, nu de codificare, numai spaţiale multiplexare.Cum putem decoda un semnal mai puternic, fără codificare la emiţător şi de ce QAM utilizat doar ca o modulare.

Pentru ce VBLAST aplicare a dezvoltat şi frecvenţa lor variază deoarece VBLAST furniza mai mare datarate decât SISO.Iam noi la acest mimo domeniu.Scuzaţi-mă, dacă aşa ceva în neregulă la întrebarea mea.

1.Pentru a decoda semnal de cel mai puternic, va presupune că sunt alte semnale de interferenţă.Este la fel ca atunci când aveţi mai mulţi utilizatori în singură intrare unică ieşire (SISO) mediului.De aceea, va trebui să angajeze mai multe utilizator decodor la receptor (ZF sau MMSE egalizatorului, în loc de doar greblă sau potrivire filtru).Este foarte probabil că va decoda cel mai puternic semnal de dreapta, apoi scădeţi cel mai puternic semnal de la original, a primit un semnal, atunci ai decoda cel mai puternic semnal de la stânga,
etc
2.VBLAST este un sistem de decodificare pentru cazul în care Tx Rx şi au mai multe antene şi pe care doriţi să le transmite mai multe semnale împreună în aceeaşi lăţime de bandă şi, în acelaşi timp.Separarea între semnale depinde de dimensiunea spaţială, adică antena şi multipath.

3.Gama de frecvenţe de la VBLAST depinde de aplicaţii,
şi anume fără fir standard.

4.VBLAST în sine este doar de decodificare mecanism.Utilizarea de mai multe antene la Tx & Rx este cel care răspunde oferind mai mare datarate decât SISO.

cel mai bun

1.VBLAST este un decodor sau receptor sau egalizatorului sau a întregului sistem.

2.De ce suntem noi, folosind scattering mediu bogat în VBlast.

3.Care este probabilitatea ca principiu maxim?

4.ZF, MMSE şi SIC algoritmi sunt algoritmi receptor sau decodor algoritmi.
Putem folosi toate aceste algoritmi de analiză a performanţei MIMO receptoare pentru Distruge sistem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back