MIMCAP în partea de sus a MOMCAP

M

MedEl

Guest
Bună tuturor,

Unde pot găsi în straturi utilizate pentru o mama-PAC (umc0.13-MOMCAPS_RF)?

Sunt folosind un Mim-PAC pe sus de o mama-PAC.Este posibil să se aleagă straturi utilizate pentru o mama-PAC (la Layer ... Pentru a Layer ...)?sau ar trebui să i layout o mama mă-PAC (în loc de a folosi standardul umc0.13-MOMCAPS_RF)!

Multumesc mult ...

Depinde de precizia cerinţă: Dacă doriţi să folosiţi-o ca pe un capac de decuplare,
puteţi crea propria dimensiune / forma
(sa ftopic346229.html).

Dar, dacă aveţi nevoie în mod rezonabil, de simulare rezultatele exacte, mai bine de utilizare standard MOMCAP.MOMCAP de obicei, este o sporire capac între poli peste activă (şi prin aceasta arată o puternică dependenţă de tensiune pentru tensiuni ≤ V), şi numai standard MOMCAP este modelat cu bună precizie.

Deseori, Design Regulamentul nu permit stivuirea de MIMCAPs peste MOMCAPs (nu stiu de ce; evident nu exista nici un motiv pentru a fizice interzic acest lucru).

Max erikl,

Multumesc pentru raspuns.esti absolutly despre dreptul de a emite Norme de proiectare.I a lua un nelegat de eroare (MOMCAPS nu a fost găsit, atunci când sunt MIMCAPS sunt aranjate de mai sus .. poate unele aspecte grafice strat .. i dont stiu exact de ce).

Aceea am scos de la MOMCAPs meu schematică şi a încercat să testeze schemă de shorting a MOMCAP în ambele Layout şi schematică.
aceasta a lucrat efectiv (LVS potrivire) ..
Dar nu sunt sigur dacă această metodă este ok!
aveţi sugestii poate?

M-am gândit că condensatori MOM (metal-oxid-metal) folosi straturi de metal şi dielectrics dintre ele (standard BEOL dielectric stivă).Nu sunt condensatori între poli şi active de obicei numit MOS condensatori?

Max

Dear all:
Are cineva experient folosind LPE face MOMcap cu VIA,
cea mai mare turnătorie nu-l suport, Multumesc

mitgrace a scris:

Dear all:

Are cineva experient folosind LPE face MOMcap cu VIA, cea mai mare turnătorie nu-l suport, Multumesc

hi timof,
Am o problemă, acum i-au conceput o conductă ADC, şi succes în bandă, dar acum vreau să înlocuiască Mim capac cu mama CAP.
pentru că nu am nici un model de condiment MOM capac, şi nici nu există LVS normelor de mama.Sunt folosind SMIC18 tech, astfel că este greu să facă asta.
ar putea, vă rog, spune-mi cum pot ajunge începe, şi ceea ce ar trebui să facă de la zero, dacă puteţi.
Mulţumesc foarte mult

Jackon521 a scris:

hi timof,

Am o problemă, acum i-au conceput o conductă ADC, şi succes în bandă, dar acum vreau să înlocuiască Mim capac cu mama CAP.

pentru că nu am nici un model de condiment MOM capac, şi nici nu există LVS normelor de mama.
Sunt folosind SMIC18 tech, astfel că este greu să facă asta.

ar putea, vă rog, spune-mi cum pot ajunge începe, şi ceea ce ar trebui să facă de la zero, dacă puteţi.

Mulţumesc foarte mult

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back