Microcontrollers în Emiratele Arabe Unite

B

Babu ful

Guest
a putea anyone plz spune-mi unde i se poate cumpăra Atmel / Microcontrolere PIC în Emiratele Arabe Unite (abudhabi Dubai,, Sharjah, ajamn ... etc)?

thx

Bună, Stimati

Pot să le cumpere, trimite un mesaj privat pentru mine.

Hei hassan1980

Tipul a fost cerut în cazul în care el poate cumpăra PICS şi AVR în Emiratele Arabe Unite

Ar fi mai bine pentru a face un serch retailer electronice în Emiratele Arabe Unite şi cu siguranţă, veţi găsi le Babu ful.

Good Luck

Babu ful a scris:

a putea anyone plz spune-mi unde i se poate cumpăra Atmel / Microcontrolere PIC în Emiratele Arabe Unite (abudhabi Dubai,, Sharjah, ajamn ... etc)?thx

i a putea vinde la U ce a face u nevoie specifica tipurile de ur şi cât de multe?şi i a putea a trimite citat U.PM eu.

i just want to kno if any of u kno any particular shop/area tat sells mcu in dubai/sharjah/amman

thx de metal doar par să înţeleagă întrebarea mea, pentru alţii, tipule i hav nici o problemă de cumpărare microcontroler şi Pun pariu chiar i se poate cumpăra la cost mai puţin decât orice de u, u cant chiar thigs imagina cât de ieftine sunt aici doar oferindu-ua indiciu în cazul în care să cumpăr 1 buc rezistenţă va ma costat 0.008 USD, 0.9usd PIC12F675 ABT deci imagina Wat wud a fi preţul de cantitate, deci plz nu
i ofere mai mult
chiar nevoie la spre kno dacă oricare dintre u kno orice magazin special / tat zona vinde MCU în Dubai / Sharjah / Amman

hope I-am explicat cu o claritate destul de

thx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back