Microcontrolere pentru ASIC, trebuie sfătui.

D

Dani

Guest
Bună ziua tuturor,

Am lucrat în domeniul 8-16bit microcontrolere programare şi dezvoltarea de aplicaţii, inclusiv pcb proiectarea si dezvoltarea de software
etc Am finalizat multe proiecte, pe baza Microcontrolere.În acest domeniu, am petrecut 5 ani, acum am o oferta de locuri de muncă formare pentru digital design hardware, cum ar fi asic, fpga, Verilog
etc Sunt de la Computer Science fundal şi-mi sunt bune abilităţi de programare în C / C .

Am nevoie de sfatul sincier vă că, dacă i-am apportunity în acest domeniu de asic, fpga, etc, cu loc de muncă şi de formare, va fi înţelept descion sau nu.Personal sunt dispus să înveţe şi să se simtă el va fi bine pentru cariera mea.

Cauti sicner sfătui.
Cu respect
Dani

Max Dani;

Ei bine muta pe care le-aţi luat oppurtunity de a explora noi domenii de tehnologie.Nu se poate susţine de mult timp cu numai 8 sau 16 biţi controlori.Trebuie să merg mai departe şi de a lua unele provocări în viaţă.
Pun pariu că adoptă această provocare, deoarece acesta este un domeniu foarte vast veţi avea multe deschideri, în viitor, de asemenea.Singurul lucru în domeniul pe care îl selectarea este, tu esti bun numai dacă aveţi o solidă de cunoştinţe în acest sens.ştiind doar de baza nu va ajuta,
asa ca ia acceptat provocarea şi dă-i drumul.

Pentru a veni în viaţă nu există decât o singură regulă pe care am urmat.
1."Obsolate Devine din ce în ce faci".Asta înseamnă că cineva afla ceva preda şi lasă-l.Nu încercaţi să faceţi lucruri ce stii ca nu va afla nimic nou.i înveţe pe alţii ceea ce ştii tu, astfel încât chiar şi în absenţa ei ar trebui să facă este perfect.acestea ar trebui să nu te mai intoarce la tine din nou.Dacă dont le corect, sau cred că-ţi valoare va fi mai puţin, dacă-l ştiu alţii cum faceţi, atunci va pierde toate oppurtunity de a învăţa lucruri noi, va ajunge să facă lucruri ce ştii, dar pierde oppurtunity de a te dezvolta.

dă-o a doua, totusi.Am sfatuim sa-l iau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back