microcontroler Pret de comparare

B

BasePointer

Guest
Suntem folosind PIC18LF252 şi El este de $ 2.24 pentru 30k cantitatea pe lună.
Cred că microcip e microcontrolere sunt scumpe decât altele.Ce crezi despre asta?

10x

Dacă specificaţi aici, care sunt cerintele dumneavoastra din punct de vedere al vitezei, periferice, memorie, ...., cineva ar putea să vă ajute să găsiţi mai puţin costisitoare de produse.
Pa.Paolo

psubiaco a scris:

Dacă specificaţi aici, care sunt cerintele dumneavoastra din punct de vedere al vitezei, periferice, memorie, ...., cineva ar putea să vă ajute să găsiţi mai puţin costisitoare de produse.

Pa.
Paolo

Oh, nu este uşor de găsit low cost MCU cu toate aceste cerinţe, expecially pentru 2kbyte eeprom şi 2 UART.
Holtek 48R50 (3x33 sau 4x32 LCD segmente) 24C16 externe pot fi folosite, dar numai cu până la 9600bps UARTs (acestea ar trebui să fie puse în aplicare în software-ul: nu a UART periferic interior) şi despre 50kbps SPI (CLK conectarea la o întrerupere PIN) .

Cred că HT48R50 costuri mai puţin de un dolar (pot fi 80-90 de centi?? Trebuie să vă adresaţi la un distribuitor, nu stiu exact), pentru 300k/year, dar consideră că softrware UART va limita maximă Bitrate pe cele porturi.
Cu respect.Paolo

psubiaco a scris:

Oh, nu este uşor de găsit low cost MCU cu toate aceste cerinţe, expecially pentru 2kbyte eeprom şi 2 UART.

Holtek 48R50 (3x33 sau 4x32 LCD segmente) 24C16 externe pot fi folosite, dar numai cu până la 9600bps UARTs (acestea ar trebui să fie puse în aplicare în software-ul: nu a UART periferic interior) şi despre 50kbps SPI (CLK conectarea la o întrerupere PIN) .Cred că HT48R50 costuri mai puţin de un dolar (pot fi 80-90 de centi?? Trebuie să vă adresaţi la un distribuitor, nu stiu exact), pentru 300k/year, dar consideră că softrware UART va limita maximă Bitrate pe cele porturi.

Cu respect.
Paolo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back