microcontroler-interfaţă Bluetooth

S

shetoos_asu_65

Guest
HII ALL
vă rog, vreau să ştiu cum să se conecteze la microcotroller cu bluetooth ....acesta va fi excelent pentru a-mi spui numarul de ucontroller .. şi tehnica utilizată pentru a face asta.Thanx 4 toţi cei care citesc acest subiect
pa

Am folosit de PIC16F877A împreună cu un modul Bluetooth de la KCwirefree.com.Bluetooth moduels comunica folosind RS232, RS232 nu adevărat, dar logica nivel (0 la 5V).În principiu pe care tocmai aţi scuipat afară de informaţii, la modul Bluetooth prin USART de PIC şi aveţi fără fir Bluetooth.

există puţine SOC e avialable care r având Bluetooth RF transciever inbuilt dar ele sunt în conformitate cu CND
verifica http://www.csr.com/home.php

mulţumiri şi respect

Girish Wabale

vortechs2k, ...

Vă mulţumim pentru considerare, dar, ...

Puteţi să vă rugăm să ne dea mai multe detalii?

Voi aprecia.Mulţumesc în avans.

Citat:

vortechs2k, ...Vă mulţumim pentru considerare, dar, ...Puteţi să vă rugăm să ne dea mai multe detalii?Voi aprecia.
Mulţumesc în avans.

Aş dori să ştiu cum să o interfaţă Bluetooth modul cu un microcontroler.?

Vă rugăm să reţineţi că modulul Bluetooth am, nu suport UART comunicare.
Ex: am nevoie să-l utilizând interfaţă interfaţă USB.

Vă mulţumim pentru timpul acordat şi consideraţii.

Ce BT şi modul microcontroler ce folosiţi?Dacă-mi dea aceste informaţii I ar trebui să aibă posibilitatea de a veni cu o schematică.

De asemenea,
esti, probabil, mai bine, folosind o interfaţă USB cum ar fi mai rapid decât RS232.

vortechs2k, ..

Citat:

Ce BT şi modul microcontroler ce folosiţi?
Dacă-mi dea aceste informaţii I ar trebui să aibă posibilitatea de a veni cu o schematică.

Ştiu că există o mulţime de a merge înainte şi înapoi aici, asa ca pacientul să fie, dar eu
sunt încă mai încearcă să dau seama de 100% ceea ce căutaţi.

Am de gând să ghicesc unul din doua lucruri.

1.Vrei sa plug USB BT Billionton în modulul de la un PC şi trimite comenzi de la un PIC peste BT.Cu toate acestea, care ar avea nevoie de un al doilea modul de BT pe PIC bord.

2.Cred că asta este ceea ce căutaţi.Doriţi să utilizaţi o PIC16F877A sau ca, pentru a trimite comenzi peste Billionton BT modul de a unor alte BT activat aparatul ca pe un telefon mobil sau poate un Palm Pilot.Pentru a face acest lucru cu un PIC, veţi
avea nevoie de un convertor USB UART la chip.Una dintre cele mai comune de cei care ştiu de este de la FTDI Chip.Fac un chip parte numărul FT232R, care poate primi un semnal UART de la PIC şi să-l la USB la scuipat afară de la BT modul.

Sunt sigur că dacă ne uităm în jurul puteţi găsi cu uşurinţă un alt microcontroler care are la bord USB.Nu stiu unde stai, dar m-am gândit cum ar fi locuri de www.digikey.com şi www.newark.com nava destul de mult peste tot.

Cu toate acestea, dacă aş fi în locul tău,
aş merge, probabil, cu PIC16F877A, pentru că există un mare magazin de cunoştinţe despre acest chip printre hobbyists şi aşa.Plus, am fost folosindu-le pentru câţiva ani şi-mi place
de ei.

Deci .... care o vrei sa faci?1, 2, sau nu?

-Sean

vortechs2k, ...

Tu esti mare, de secong oaspete este exact ceea ce vreau eu.Am căutat pentru FT232R parte şi l-am găsit în schematică în link-ul de mai jos.Cu toate acestea, nu am putut găsi FT232R şi MAX213 în plus faţă de bobina L1.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=742092 # 742092

Sunt căutaţi acum pentru unele MCU cu interfaţă USB, dar nu îl pot găsi nici până în prezent.

Sper că vă pot ajuta şi mulţumesc din nou pentru timpul şi consideraţii.

seadolphine2000,

Schema de la link-ul de conectare este un port USB de pe un PC la RS232 port de pe un PC .... sau ceva de genul asta.Nu aveţi nevoie de toate acele părţi.De FT232R cip pot fi achizitionate de la www.digikey.com într-o parte-solderable suprafaţă de montare versiune, ca parte numărul 604-00043-ND.Probabil că nu aveţi nevoie ca bobina si tu cu siguranţă nu au nevoie de MAX213 care este doar un nivel de convertor pentru RS232 de la FT232R acceptă UART niveluri de tensiune.

Voi lucra la un schematică pentru tine in seara asta, dar poate fi stabilit de mână.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back