microblaze & nucleul

C

ccdecp

Guest
Max tip,

Am citit că o nouă versiune nuckeus, suport de microblaze softprocessor.
Cineva utilizează nucleul rtos?
acesta este un bun RTOS?
cum se merge cu microblaze?
care RTOS microblaze suport?

Mulţumesc
ccdecp

Nucleu a fost in piata de ceva timp.

Am auzit o mulţime de sisteme de operare ca threadx, uc_OS, uCLinux se pot executa cu succes pe Microblaze
cu respect

Am fost folosind nucleu pentru PowerPC pentru câţiva ani.Nucleul RTOS este foarte solid.Aceasta are toate caracteristicile necesare & sarcină mecanism de sincronizare.Acest cod este extrem de bine organizat
si bine documentate.Nucleul este, de asemenea, foarte modularizate, care îşi are pluses & Minusuri.

Succes!

Nucleul Plus este o foarte robust nucleu.Am folosit-o pentru diverse processros şi am mulţumit cu el.

încercaţi microC / OS-ii ...sale de mare şi foarte bine doumented ....
port sunt, de asemenea, disponibile

puteti merge la www.expresslogic.com pentru o descărcare gratuită de Threadx versiunea demo pentru Microblaze.

Am haerd nucleul RTOS pentru o lungă perioadă de timp, dar de unde să-l încercaţi pentru?

salut
Unde pot găsi nucleul RTOS dezvoltare apartament?
mulţumesc

Nucleul este un bun RTOS, şi o mulţime de suport hardware.Şi acesta este un produs commerse.Plătiţi te.După ce se alăture Mentor, o mulţime de noi componente şi module a fost eliberată.Încercaţi să obţineţi versiunea de evaluare de pe site-ul web şi trebuie să aruncaţi o privire.

Citat:

Am haerd nucleul RTOS pentru o lungă perioadă de timp, dar de unde să-l încercaţi pentru?

Salut prieteni,

Am inceput cu ajutorul nucleul Plus RTOS şi am să fac următoarele puncte:
Pro:
1) Micul nucleu amprenta
2) Royalty Free
3) Sursa de cod emis
4) Suport pentru lot de procesoare

Contra:
1) Poor documentaţia
2) Exemplu de cod nu elabora
3) Alte produse care nu sunt legate de până la semn şi nu bine documentate (stiva,
de securitate, etc)

cu respect,
Kapil

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back