MESFET / HEMT 15 parametri mic semnal de model, ajutor!

P

purian

Guest
Am extras HEMT 15 parametrilor modelului de semnal mic, dar nu a existat 3 negativ parametrii, nu stiu de ce, ei sunt de CD-uri, Ri, T.theu dacă sunt negative, ceea ce
este fizic sensul them.plz ajuta, multumesc.
echivalent cu circuit este, aşa cum este arătat mai jos
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Salut, asta înseamnă că vă mic semnal de model este fals, CD-uri, Ri şi T parametri trebuie să fie pozitiv, extracţie
dvs. nu este corect.

Ar trebui să încercaţi o altă extracţie cu Z11, Z22, Z21 & Z12 de măsurare şi de verificare între simulare.
SIDA a acestor Z parametrii în care puteţi să o idee de parametri pentru a muta, pentru a corespunde datelor măsurate.

care tip de algoritm pe care îl folosiţi?

vrei sa extras 15 parametri mic semnal de model?
toate pozitiv?confuz ceea ce-mi este că Cum pot să ştiu că sunt extrase parametrii dreptul, chiar dacă acestea sunt pozitive, este o orice sensul de a explica negativ parametru.

referinţă hârtie: IEEE hârtie
1.A noua metoda de determinare a FET mic semnal de echivalent-circuit
2.New metodă pentru a măsura sursă şi scurgere de rezistenţă a GaAs MESFET
3.Improved circuit echivalent pentru determinarea MESFET şi HEMT parazitare capacitances de la Coldfet măsurători
în sfârşit, vă mulţumesc!

da, e treaba mea.

Toate acestea trebuie să fie pozitiv, în cazul în care sunt negative pentru ceea ce înseamnă că rezultatul nu se potrivesc cu realitatea fizică.

apoi, în ce fel sunt utilizaţi? care software-ul?
uneori CPG este negativ, nu a CPG influenţa intrinsec parametri.
după cum aţi spus, poate că metoda am folosit este greşit, ceea ce este dreptul de drum?
plz da-mi niste sfaturi.

Suntem folosind personale laborator.dezvoltat software-uri, ţi-am spus că toţi parametrii trebuie să fie pozitiv, inclusiv CPG.
În cazul în care doar unul dintre ei este negativ, vă model extragere nu este corect.

În punctul meu de vedere, este foarte periculos să crezi că ai putea lua un model de la HEMT parametru de date prin utilizarea de optimizare ADS.
În unele publicarea puteţi găsi ecuaţii, care se bazează pe [Y] matrice de conversie.

Nu-mi amintesc numele de lucrari.

Sunt folosind [Y] matrice de conversie too.just ca ziarele descris, ne-am aparat de 3 parametri după condiţie rece şi caldă condiţie.
1.deembed de CPG, DPC
2.deembed R şi L
3.then avem intrisic parametru, toate intrinsec parametri sunt toate legate de [Y] parametru, astfel incat sa luat toate cele 15 parametri
Este ceva în neregulă? personal, cred că metoda este drept, dar nu înţeleg de ce a rezultat este greşit! Ce crezi despre metoda?

Salut,
Da ai dreptate, de intrinsics parametrii sunt legate de [Y] parametrii, dar, in contrast cu tine n-am mai (sau aproape) utilizarea de frig masura (din experienta mea, care nu a reuşit întotdeauna) pentru a extrage extrinsics, folosesc un software de personal .
Se efectuează o optimizare a procesului de constatare extrinsics presupunând că toate interne parametri nu sunt dependente de frecvenţă.

atunci când încercaţi să vă extrinsics cu frig măsurare, aparat este compus din capacitances (aproape), dar cum poţi decorrelate Cgs & CPG de exemplu?
Este o problema.

aveţi orice acte sau datele pentru a împărtăşi?
dacă nu se vor utiliza în condiţii de frig, cum pot deembed de CPG, DPC, de asemenea, de Ls, LD, LG, RG, RD, Rs, apoi ajunge la intrinsec parametri.
Am citit unele IEEE lucrari, toate acestea au folosit de rece şi caldă measments de a obtine parametrii extrinseci, aşa că am făcut la fel.
Care este metoda
dvs. personale de software folosit? sau de algoritm?
Mulţumesc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back