membru utilaje.

U

ukapil

Guest
Am două programe.Unul are o maşină de stat din 24 state, iar alte 5 a utilajelor de stat din 5 state fiecare.Funcţionalitatea de ambele programe este acelaşi.Pe care o va da-mi-o mai mare frecvenţă de funcţionare?
Exista vreo limitare de stat în maşini de taxe la care frecvenţa de funcţionare a reduce?

Aparatul Sunt de orientare este Virtex4LX60 & mea cerinţă este de frecvenţă 275 MHz.
In prezent sunt doar obţinerea unei Fmax de 200 MHz.Orice sugestii / recomandări privind îmbunătăţirea frecvenţă sunt binevenite!

Aş sugera să utilizeze Block RAM pentru punerea în aplicare a statului-maşină (dacă vă FSM au complexitate medie, pentru a fi puse în aplicare de ROM).Aceasta vă va oferi cel mai înalt posibil, frecvenţa, capacitatea de a împărtăşi 2 porturi de Block 2 RAM ca independent FSM cu aceeaşi structură, şi flexibilitatea de a dynamiclly schimba comportamentul FSM scris doar de conţinut nou pentru a bloca RAM.

ukapil a scris:

Am două programe.
Unul are o maşină de stat din 24 state, iar alte 5 a utilajelor de stat din 5 state fiecare.

Ei simplu de a utiliza 5 FSMs în VHDL.Asiguraţi-un semnal de înaltă după prima FSM devine peste.Declanşeze cea de-a doua FSM pe acest semnal
si asa mai departe ..

ukapil a scris:Aparatul Sunt de orientare este Virtex4LX60 & mea cerinţă este de frecvenţă 275 MHz.

In prezent sunt doar obţinerea unei Fmax de 200 MHz.
Orice sugestii / recomandări privind îmbunătăţirea frecvenţă sunt binevenite!

ukapil a scris:

Am două programe.
Unul are o maşină de stat din 24 state, iar alte 5 a utilajelor de stat din 5 state fiecare.
Funcţionalitatea de ambele programe este acelaşi.
Pe care o va da-mi-o mai mare frecvenţă de funcţionare?

Exista vreo limitare de stat în maşini de taxe la care frecvenţa de funcţionare a reduce?Aparatul Sunt de orientare este Virtex4LX60 & mea cerinţă este de frecvenţă 275 MHz.

In prezent sunt doar obţinerea unei Fmax de 200 MHz.
Orice sugestii / recomandări privind îmbunătăţirea frecvenţă sunt binevenite!

Cred că sinteza instrument este, de asemenea, de import
instrument diferit produce rezultate diferite
Am avut de sinteză a 8 stat în maşină synplify, leonardospectrum, şi XST, au fiecare produce rezultate diferite, de la opinia mea, când de codificare, gândiţi-vă la suport de sinteză instrument, şi de a se vedea manualul de referinţă a instrumentului,
veţi afla mai multe

Salut,

Mai întâi trebuie să ia în considerare atât soluţii la nivel Boole şi compara numărul de P-termeni în ambele cazuri.

Dacă utilizaţi ridicat P termen macro-celule de stat pentru maşină de punere în aplicare număr de P-termeni nu este atât de relevant.În acest caz aveţi nevoie pentru a compara numărul de ocupat macro-celule, pentru ambele soluţii.

De asemenea, vă puteţi transforma maşina original de stat la unele funcţionale echivalente pentru a reduce numărul de P-termeni.

Utilizaţi nu îngrijire state membre pentru neutilizate în maşină pentru a îmbunătăţi starea de optimizare şi de a reduce numărul de P-termeni.

În timpul procesului de sinteză utilizarea de optimizare pentru viteză şi comparaţi ambele soluţii.

Încercaţi să sythesis cu valori diferite de codificare pentru membre (de exemplu STATE0 = 1, STATE1 = 4, STATE2 = 3, ...) şi a verifica rezultatele.Uneori puteţi găsi soluţia optimă cu aceste trucuri.

Mai întâi de toate, trebuie să-ţi ceasul constrângere pentru sinteza instrument, apoi să configureze sinteza instrument de optimizare în viteză şi selectaţi-o fierbinte ca FSM encoding codare algoritm.
În cazul în care acest lucru nu ar trebui să aveţi, pentru a vă examina HDL.

Sunteţi sigur de bună calitate, de vhdl codul?odes de Xilinx sinteza instrument recunoaşte-o stare de maşini?
Dacă nu, de rescriere a vhdl.

Dacă da, atunci trebuie să găsească calea critice!pentru a înţelege în cazul în care combinatory parte trebuie sa fie schimbat!această analiză cu calendarul

Puteţi, de asemenea, să încercaţi să schimbaţi de codificare a SM.(una caldă, bianry, două fierbinte ...)
În mod normal, de o cald este adesea cel mai rapid.acest lucru este declarată în vhdl cod (attributes. ..), sau în sinteză opţiuni

De asemenea, trebuie să vă pun o sincronizare de constrângere pentru a improove PAR ...

Ace-X a scris:

Aş sugera să utilizeze Block RAM pentru punerea în aplicare a statului-maşină (dacă vă FSM au complexitate medie, pentru a fi puse în aplicare de ROM).
Aceasta vă va oferi cel mai înalt posibil, frecvenţa, capacitatea de a împărtăşi 2 porturi de Block 2 RAM ca independent FSM cu aceeaşi structură, şi flexibilitatea de a dynamiclly schimba comportamentul FSM scris doar de conţinut nou pentru a bloca RAM.

nemolee a scris:Ace-X a scris:

Aş sugera să utilizeze Block RAM pentru punerea în aplicare a statului-maşină (dacă vă FSM au complexitate medie, pentru a fi puse în aplicare de ROM).
Aceasta vă va oferi cel mai înalt posibil, frecvenţa, capacitatea de a împărtăşi 2 porturi de Block 2 RAM ca independent FSM cu aceeaşi structură, şi flexibilitatea de a dynamiclly schimba comportamentul FSM scris doar de conţinut nou pentru a bloca RAM.

Cred că acest lucru folosind 5 maşini de stat va oferi o mai mare viteza de funcţionare, faţă de alte alternative.Cu toate acestea, trebuie să fiţi atenţi în timp ce codificare 5 stat utilaje.Dar, daca vrei viteze mai mari,
punerea în aplicare a stat pe maşină este Bram de altă alternativă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back