maximă Stacked (seria) Tranzistori?

T

torontograd

Guest
Bună tuturor,

Eu sunt un pic confuz prin modul de a determina numărul maxim de permise tranzistoare serie într-o poarta logica in 0.18 (sau de tehnologie cu adevărat).Există o limită?Mea ar fi gândit că, dacă, de exemplu, numărul de serie PMOS este prea mare, Vout de la poarta digitale nu ar ridica destul de mare pentru a excita NMOS de la poarta următoare în cale logica.

De exemplu: este posibil pentru a crea un 5-input NAND cu 0.18 tehnologie?Ce zici de un nor?(PMOS serie în loc de NMOS).Ce zici de un 6 - sau 7-poarta de intrare?În cazul în care este limita?

Ca un experiment, am încercat de testare, în acest Cadence, de exemplu, crearea unui lanţ simplu de 3 tranzistori NMOS, cu un condensator mici, cu o vale iniţială de 1.8V pe partea de sus a stivei.Simularea arată că condensator este complet descărcată prin intermediul lanţului de NMOS, spre deosebire de doar parţial executarea la 1.8V - 3 * a Va.

Multumesc pentru orice ajutor / clarificări vă poate oferi!

torontograd a scris:

Eu sunt un pic confuz prin modul de a determina numărul maxim de permise tranzistoare serie într-o poarta logica in 0.18 (sau de tehnologie cu adevărat).
Există o limită?
Mea ar fi gândit că, dacă, de exemplu, numărul de serie PMOS este prea mare, Vout de la poarta digitale nu ar ridica destul de mare pentru a excita NMOS de la poarta următoare în cale logica.

Ce se întâmplă dacă el este un sistemelor de control (etc), student grad.Nu există nici un motiv să fie caustică - fiind un student GRAD nu implică competenţe digitale solide de circuit.

Haha!Multumesc pentru revenire, şi, de asemenea, mulţumiri pentru roadbuster ajutor, foarte apreciat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back