Max, despre armonice întrebare?

M

mckinson

Guest
Când l-am adăugat o reţea de potrivire la DCS trupa, GSM 2a (aproximativ 1.8048G) armonice ajunge foarte rau, foarte aproape de limita de-30dbm.Dar am scos adăugată de potrivire, armonică imbunatatesc despre-45dbm.Potrivirea reţea poate îmbunătăţi în faza de eroare, putere roll off, trecerea de spectru, puterea de timp pentru DCS trupa.Deci, nu vreau să eliminaţi de potrivire a reţelei.
Poate cineva vă rog să-mi daţi câteva sfaturi pentru asta?
Best regards!

Adica vi se vorbeşte despre un amplificator.
Dacă este corectă, şi, dacă nu doriţi un loc de filtru, ai mei cred că pentru a crea o "echilibrat" amplifer.
2 identice etape furnizate de un separator de 90 °.
Având în vedere că 90 ° separatorul este relativ insensibil la Ampli nepotrivire, acum aveţi posibilitatea să adăugaţi la reţea vă proiectate, degradarea acum ar trebui să fie limitat şi accettable.

Ai o problemă crossband-isolaton acolo.Acest lucru ar putea fi o problemă internă în dual-bandă PA.Am vazut cu dublă PA trupa
lui de la producători care în GSM900 Mod de nivelul de 2 armonice a fost foarte scăzută la GSM port (-40dBm), dar, în acelaşi port DCS GSM900 2a armonice a fost foarte puternic (-5dBm).
Pentru această cale, între DCS ieşire şi conector de antenă, aveţi doar de izolare a T /
r (~ 25dB), care vă poate ajuta, astfel încât în final veţi GSM900 Mod de la conector de antenă 30dBm-a 2a armonice.Aceasta deoarece interne crossband-izolare din PA nu este foarte bună.
Dacă utilizaţi un vechi PA cu LPF extern, acest lucru ar putea fi un aspect care generează această problemă eco-izolare problemă.
cu respect

Pentru ca aparatul este sub nonlinear exploatarea state.So există homonic.

Vă sugerez să folosiţi LPF comportament meci circuit OT Band treci tip de circuit.

Aceasta este o ref:

IEEE tranzacţii pe microunde teorie şi tehnici, vol.52, nr.3, martie 2004 927
Amplificator Linearization Utilizarea Compact Microstrip
Rezonant Cell Teorie şi experiment
Tsz Yin Yum, Student stat, IEEE, Quan Xue, statele, IEEE, şi Chi Hou Chan, Fellow, IEEE

Rezumat Lucrarea prezinta o nouă tehnică de reducere a
de intermodulation distorsiuni (IMDs) la putere, amplificatoare.În acest
metodă, atât a doua şi a treia-armonice componentele generate
de tranzistor sunt reflectate înapoi simultan de compact
microstrip rezonant de celule (CMRC) la portul de intrare cu buna
faze pentru a se amesteca cu fundamentale semnalul de reducere a
IMDs.O analiza matematica riguroase cu privire la eficacitatea
multiharmonic reflecţii a fost formulat şi derivate utilizând
Volterra de serie.Mai mult decât atât, de nepotrivire de factor de întârziere a
Metoda propusă este studiat analitic şi de rezultat arată că
o mai bună toleranţă la întârziere de eroare poate fi realizat prin utilizarea
CMRC circuitele.Standard două ton test măsurările au evidenţiat 32 --
şi 22 dB-reduceri de-a treia şi a cincea, pentru IMD-pentru
IMD, respectiv, fără a afecta fundamental de semnal la
2.45 GHz.În acelaşi timp, abordarea propusă oferă o putere de vârf
adăugată eficienţa de 53% cu 11.5 dB traductor obţine şi 15 dBm
puterea de ieşire pentru o singură etapă SiGe-joncţiune bipolare tranzistor.
Adiacente canal raportul putere (ACPR) este de 55 dBc de date
Rata de 384-kb / s quadrature faza de trecere de tulburat modulata semnal
cu 2-spanning MHz lăţime de bandă, şi acest ACPR este menţinută
pentru o gamă largă de puterea de ieşire de nivel.
Index Termeni Amplificatoare, compact microstrip rezonant de celule
(CMRC), armonici suprimarea, intermodulation, linearization.

Max mckinson: L-ai găsit nici o soluţie pentru problema ridicată?şi a făcut-u încerca sugestia dat de membri?Sunt dornici să ştiu rezultatul ....

Am găsit GSM 2n armonice este doar numai în raport cu bobină de inducţie (2.7n) de potrivire a reţelei. Pentru că am îndepărtat de condensator (1p), de impedanta din PA FEM de intrare şi ieşire trebuie să fie schimbat, dar
GSM 2a armonice încă este foarte mare, la fel ca înainte.
Dar când am modificat valoarea de potrivire inductor, armonică luat mai bine.Am modificat valoarea de inductor mai mari sau mai mici, armonică a fost îmbunătăţit.Armonică este cel mai rau (-32dbm) în cazul în care valoarea este inductor 2.7n.Nu ştiu ce cauza acestei probleme.Credeţi că inductor cauza armonică ieşire extinde de la PA DCS trupa sau reducerea izolarea FEM DCS banda pe GSM transmiter Mod?
Acum le-am modificat valoarea de inductor 2.7n să 1n, în condensator 1p la 0.5p.GSM
2a armonice au fost îmbunătăţite 8-10 MC.În PPE şi putere rolloff nu a avut efect de mult, cred că se potrivesc de reţea este utilă.(Am testat 2 buc mainboard)
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

mckinson a scris:

Am găsit GSM 2n armonice este doar numai în raport cu bobină de inducţie (2.7n) de potrivire a reţelei. Pentru că am îndepărtat de condensator (1p), de impedanta din PA FEM de intrare şi ieşire trebuie să fie schimbat, dar

GSM 2a armonice încă este foarte mare, la fel ca înainte.

Dar când am modificat valoarea de potrivire inductor, armonică luat mai bine.
Am modificat valoarea de inductor mai mari sau mai mici, armonică a fost îmbunătăţit.
Armonică este cel mai rau (-32dbm) în cazul în care valoarea este inductor 2.7n.
Nu ştiu ce cauza acestei probleme.
Credeţi că inductor cauza armonică ieşire extinde de la PA DCS trupa sau reducerea izolarea FEM DCS banda pe GSM transmiter Mod?

Acum le-am modificat valoarea de inductor 2.7n să 1n, în condensator 1p la 0.5p.
GSM

2a armonice au fost îmbunătăţite 8-10 MC.
În PPE şi putere rolloff nu a avut efect de mult, cred că se potrivesc de reţea este utilă.
(Am testat 2 buc mainboard)

Bună ziua, activewei:
Eu te pot prinde despre rezonant frecvenţă.Când m-am îndepărtat de condensator, cred că rezonant frquency trebuie să fie schimbat, dar armonică este încă foarte mare, nici o îmbunătăţire.
Cred că armonică este doar relatived numai la 2.7n inductor.
Am deconectat DCS cale, armonică luat foarte bine.
Ai vreo sugestie?
Toate cele bune!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back