Magma - pregătirea bibliotecă

N

ninadbkothari

Guest
Am de lucru privind bibliotecile um 0.18 cu LEF şi LIB lui furnizate de către vânzător.

Eu am încercat să fac pregătire biblioteca (volcano) pentru această bibliotecă, dar care au unele probleme:

1) vânzătorul a furnizat caz TYP caz BEST şi cel mai pesimist. Lib lui.Dar, MAGMA unic supports CEL MAI BUN şi cazuri WORST pentru pregătirea lib.De ce este acest lucru şi cum a putea i include biblioteca mea tipic, de asemenea, în acest caz, pentru sinteza.

2) Vânzătorul ne-a dat fişiere LEF strat de 4, 5 şi 6 strat procesele de strat de metal şi o LEF separat pentru celulele standard.Am nevoie de a crea o bibliotecă separată pentru fiecare proces de metale diferite sau pot include toate fişierele într-o singură?

Mulţumesc

Ninad

Max Ninad,

În ceea ce priveşte pregătirea de bibliotecă pentru MAGMA,

1.va trebui să utilizaţi caz BEST şi cel mai pesimist. lib's numai

TYP lib caz, nu este necesar pentru pregătirea bibliotecă.

2.în ceea ce priveşte fişierele LEF, u trebuie să decidă care dosar LEF este necesar pentru pregătirea bibliotecă, el depinde de dimensiunea Proiectare si congestia de dirijare pentru un FloorPlan dat,
(de exemplu: în cazul în care proiectarea ur nu poate fi completat cu 5 procesul de strat de metal, apoi u have la spre energie pentru procesul de metal 6 Layer)

U poate avea doar un proces de fişier LEF într-o bibliotecă unică,

Mi-ar recomanda să te duci pentru procesul de metal superior pentru a pregăti vulcan bibliotecă, apoi, în funcţie de complexitatea u ur de proiectare poate decide numărul de stratul de metal pentru a fi utilizate pentru proiectarea ur.

Doar pentru a adăuga ceea ce au_sun-a răspuns, vă citesc în caz tipic atunci când tu dont have cel mai bun / cel mai rau caz.Dacă aveţi toate cele trei, apoi de lectură în cel mai rău / BEST este mai bună.

Şi vă puteţi folosi 'vigoare model de dirijare a stratului "pentru a decide ce stratul de utilizare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back