S
stephkre
Guest
Monitorul meu va funcţiona bine în primele 15 minute si apoi se va opri ecran, dar păstrează puterea de lumina pe. Dacă am opriţi-l şi pe spate pot obţine mai mult de aproximativ 3 secunde din ea, până când am să-l odihnească. Am fost în căutarea de peste alte fire şi am verificat pentru a vedea dacă acesta este monitorul şi este. Am verificat cele 4 condensatori (680uF 25V), şi sunt bune. (Transformat multimetru de ohmi şi şi verificate pentru a vedea dacă au dus la infinit şi au făcut eu cred că este modul corect de a le verifica.. Am făcut să le ia de pe prima placa.) Nu pot găsi într-adevăr ceva în neregulă cu a articulaţiilor militărie . Am găsit un loc ars pe una dintre placi. Pe placa de putere, cred că este ceea ce este, de transformator. [/Img] M-am uitat la placa de invertor care are conectori VGA şi se pare bine Cred că nimic comun. Orice consiliere cu privire la ce fel de încercare de a efectua sau a unor documente de pe acest monitor, sau cum să testeze transformatoare şi alte componente pe un bord va ajuta.