MAC problemă adresa de

V

vaf20

Guest
hi all
eu am un PC-ul şi nu au adresa MAC so Ce trebuie să fac pentru a genera licenta pentru MAC dependente de acordare a licenţelor pentru rularea unor software-ul?
mulţumiri în faţa

încercaţi să instalaţi "MS adaptorul de buclă locală" ...
Căutaţi cu Google cum la spre a face it cu sistemul dvs. de operare ...

a se vedea http://www.experts-exchange.com/Networking/Q_20723512.html
Pa!

salut
Se întoarce adresa MAC pentru a Network Card Interface şi cred că Loopback de la calculator nu are nici o adresa MAC.
Deci, fără reţea crad nu veţi putea utiliza această licenţă.
Dacă găsiţi un driver virtual de reţea, care poate accepta adrese MAC puteţi utiliza MAC licenţă dependente.

Stie cineva driverul virtual de reţea pentru a rezolva aceasta problema?

i cere în alt cuvânt:
Nu am placa de reţea interfeţei, astfel încât nu s-au MAC address.is acolo orice produse de plastic sau de metoda de a spoofing adresa MAC pe Linux? apoi atunci i-au adresa MAC şi pentru a genera licenţă.
tnx

hi vaf20
În Linux se poate utiliza acest software-ul
http://www.alobbs.com/macchanger

verilog_crack tnx.
Pot folosi acest utilitar fi crearea acestea nu există adresa MAC? sau de chestia asta este folosită ca changer numai ceea ce înseamnă că trebuie să existe un MAC şi apoi schimba.
tnx din nou

Este notebook, că nu puteţi introduce o carte de 10 $ PCI Eth?

Poate fi ultimă instanţă, este de a găsi sursa kernel-ului sa socket punerii în aplicare şi rescrie codul ca atunci când socket structura de date sunt citite de kernel-ul va fi umplut cu implicit adresa MAC?

În cazul în care o parte socket nu este static legate în imaginea de kernel, va fi suficient să recompilaţi soclu de manipulare parte, fără a kernel-ului se ating.

vaf20 a scris:

verilog_crack tnx.

Pot folosi acest utilitar fi crearea acestea nu există adresa MAC? sau de chestia asta este folosită ca changer numai ceea ce înseamnă că trebuie să existe un MAC şi apoi schimba.

tnx din nou

Salut,

În interfeţele recente puteţi face:

"ifconfig eth0 hw ether 00:50: bf: 39: E3: EA"

noroc,
stUch

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back