măsurarea tensiunii de compensare folosind Montecarlo

G

gayu

Guest
Buna, am încercat să fac analiza asimetrie folosind simulari Montecarlo pentru o pereche de simplu dif .. am selectat "nepotrivire de doar" opţiune şi a încercat trasarea de scurgere curent pentru tranzistoarele pereche dif. Am aşteptat o schimbare în cele două curente, astfel încât să pot împărţi diferenţa de GM corespunzătoare pentru a obţine diferenţa de tensiune .. dar nu am vazut nici o diferenta in curent! Deşi am bloc nepotrivire în dosarul meu de mc model şi corelate cele două tranzistoare. Este aceasta din cauza coeff corelarea eu folosesc??? Vă rugăm să clarifice modul de a merge despre acest

ai face diferenţa dintre modelele de tranzistoare atât de mare? doar ca un proces asiguraţi-vă că diferenţa este atât de mare doar ca o verificare de la prima şi a continua ...... ...... dacă diferenţa dintre valorile modelului de tranzistori i / p sunt atât de mari şi încă dacă tu nu vezi nici o schimbare în valorile actuale de pe tranzistori i / p ....., atunci există o eroare de altă natură care faci ......

hi ceea ce Dl. Shankar se spune, corect sa. bine diferenţa actuală va depinde, de asemenea, pe care parametru se face asimetrie şi, evident, pe câştigul de amplificator diferenţial dumneavoastră.

Eu nu inteleg ce vrei sa spui prin diferenţa dintre modele. Spune că sunt de testare pentru o pereche dif, am de gând să ataşaţi lib acelaşi model la ambele tranzistori. În cazul în care nu mă întrebaţi pe mine pentru a aduce diferenţa. Vă rugăm să clarificaţi. Multumesc, Gayathri

Nu ştiu ce s-ar întâmpla dacă selectaţi "nepotrivire de numai" opţiune sau dacă ataşaţi "bloc nepotrivire în fişierul de model MC" ............... Nu stiu ce ar fi având loc în fundal de instrument pe care îl utilizaţi ...... Dacă aveţi de gând să ataşaţi fişierul lib acelaşi model de la ambele tranzistori i / p, atunci nu ar fi nici o diferenţă în curent dintre cele două tranzistoare ..... Actuală în tranzistor este determinată de parametrii modelului pe care le specificaţi în fişierul lib modelul pentru care tranzistor special ....... Dacă aveţi de gând să aibă fişierul acelaşi model, atât pentru tranzistori, nu m-aş aştepta la acelaşi curent, atât Tu trec.de la will a vedea schimbarea ...... ...... Deci, încercaţi să oferind imagini diferite modele de lib pentru cele două tranzistoare şi te-ar vedea curent diferit ...... Tensiunea de offset este cauzata de neconcordanţă în prezent cele două tranzistoare de intrare în simulare, ...... această asimetrie ar putea fi introduse numai prin acordarea fişiere diferite modele .....

Atunci, ce este avantajul de a merge la analize neconcordanţă Montecarlo? M-am gândit, în funcţie de corelaţia dintre tranzistori simulator ar modifica parametrii statistic şi aşa mai departe .. Convingerea mea este discutabil?

Imi pare rau ca a obţine ceea ce spun acum. Se presupune a fi variat statiscally. Aruncati o privire la bloc nepotrivire din nou în mod clar şi se verifică dacă parametrii sunt de fapt diferite. Verificaţi cu atenţie ceea ce toţi parametrii sunt obtinerea variate şi de cât de mult sunt acestea obtinerea variate. Cred că ar trebui să fie o opţiune pentru a privi la valori ale fiecărui parametru de fiecare dată când cicluri thro. Sper ca această schimbare în valorile parametrilor pentru fiecare ciclu vor fi scrise într-un fişier text. Când vă spun că nu sunt curenţii de tranzistori obtinerea variate, sper că trebuie să fi observat de la curenţii de două ori diferite. Verifica toţi parametrii la aceste două momente diferite. Verificaţi cât de mult au ei variază. Calcula manual şi încercaţi să vedeţi dacă există vreo diferenţă mică. Verificaţi thro valori parametri şi a curenţilor pentru fiecare ciclu. Calculaţi manual de pana la 10 cicluri. Asta e cel mai bine ştiu că afară.

cineva mi-ar putea clarifica modul de a configura valorile de corelaţie - ele pot fi şi între -0.9999 0.9999 - Deci, ce a alege - vizite de ce valori negative?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back