mă ajute

C

cerne

Guest
hi all

eu am introduce scanarea în lanţuri mea design.and Ce ar trebui să se pregătească pentru estimarea de acoperire?precum şi a verifica DFT RDC este OK.

mulţumesc

Aveţi posibilitatea să utilizaţi comanda - estimate_coverage în compilator DFT.

Am folosit Tetra max cu mult timp în urmă şi a fost un eşec total

Un eşec total?!de ce?

Are DFT C poate face cu estimarea acoperirea complet?
Acum am întâlnit o problemă atunci când folosesc estimate_test_coverage, precum şi Infos jurnalul arată că u ar trebui să set_test_simulation_library primul.i dont know ce bibliotecă înseamnă?în cazul în care a putea i a lua it?

oricine poate arata-mi procedura de detaliate pentru această problemă?
i sînt un mai nou, toată lumea mulţumită!

Test_simulation_library este biblioteca Verilog utilizate de DFTC sau TetraMAX (care, dacă aveţi o, este modul preferat pentru a obţine o acoperire dvs. de vina) pentru modelul de circuit dumneavoastră.Ar putea fi bibliotecile standard de celule, de exemplu.

Dacă aveţi DFTC, consultă copac doc pentru cea mai bună metodă.Eu cred că variază în funcţie de versiune - de exemplu, cred că estimate_test_coverage comanda "este descurajată în modul XG.

Hope, care vă ajută,
John
DFT Digest

dft_guy hi

De unde pot obţine test_simulation_library?Biblioteci de celule standard, nu ar trebui să o lib Verilog.
Am dreptate?

Apropo, ce copac doc înseamnă asta?

Într-adevãr appreciate pentru a vă ajuta fel ur ~

Nu te confuzie între o bibliotecă Synopsys, la fel ca în '. Lib ", şi o bibliotecă Verilog (care este utilizat în mod normal pentru simulare, si este. V" a "fişier care conţine un modul pentru fiecare celulă în biblioteca).

În cele mai multe situaţii de bibliotecă ASIC, veţi avea mai multe directoare paralele în cazul în care dvs. de instrumente citit opiniile diferite ale bibliotecii: există o vedere Synth, în vederea SIM, în vederea layout-ul, ATPG vedere (pentru ATPG instrumente de care au nevoie de o bibliotecă specială) etc

TetraMAX citeşte biblioteca Verilog (vedere SIM, în cazul în care veţi), cu excepţia cazului în caz de amintiri integrate, în cazul în care "Verilog" sintaxa este foarte limitat - acesta este un alt subiect.

Ce vreau să spun de copac doc este sub-director din directorul de instalare în cazul în care documentaţia este deţinut.Locatia va varia de la site la site-ul - consulte tipul care instalează / menţine dvs. de instrumente EDA.

John
DFT Digest

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back