LVS cpoly şi conectivitate în AMS 0.35u

W

wafi_zuhdi

Guest
Salut, Am un circuit care se conectează de ieşire şi intrare prin condensator. Am făcut şi aspectul trece LVS. Dar când am rulat verifica conectivitatea, se pare că de intrare şi de ieşire este conectat prin condensator. Condensatorul este poly1-poly2 de tip. cineva cu experienţă în procesul de AMS au avut vreodata aceasta problema? Este aceasta ceva ce trebuie să vă faceţi griji, deoarece nu trece testul LVS. Mulţumiri

"Am un circuit care se conectează de ieşire şi intrare prin condensator." "Se pare că de intrare şi de ieşire este conectat prin condensator." Eu cred că nu au înţeles pe deplin problema ta, dar au de a executa orice proiect de check articolul instrument? Şi ceea ce este rezultatul a cecul corespondenţă dispozitiv? Dacă aţi atras personalizat aspectul complet, încercaţi să generarea în mod automat doar aparatul condensator execută apoi un cec de conectivitate. Dacă ai putea da mai multe informaţii, aş fi foarte fericit de a ajuta, pentru că eu sunt, folosind, de asemenea, AMS0.35 de tehnologie şi sunt dornici să înveţe problemele sale. Orhun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back