luni întrebare

K

Kidman

Guest
Sunt doar încearcă să-şi transfere de la analogic la digital design sau se amestecă.

Sunt începe lectura Razavi carte.Dar, există mai multe puncte de Eu nu sunt clare despre MOSFET:
1.Se pare că sporirea tip de MOS este folosit ca exemplu, atunci de ce există o regiune depleţia creat atunci când Vgs creşte de la 0 la V?I deşi epuizarea regiune există doar în depleţia de tip MOS.Şi când Vgs> V, un strat inversat este creat, nu-i asa?

2.Când Vds> Vgs-V, MOS intra saturaţie.Ce înseamnă "pinch-off" înseamnă în acest caz?Ce este, de fapt, raportul dintre Vds şi "pinch-off" fenomen?

Mulţumesc!

Max ...

1) În timp ce Vgs creşterile spre V, P, de semiconductoare devine departe de poarta, deoarece taxele sunt pozitive acumulate peste partea de sus a plăcii de poarta condensator, în consecuence, negative sunt extrase din P substrat, şi pozitive sunt răspândite departe de acolo .În acest fel, poate fi posibil un canal de conducere între sursă şi scurgere.Epuizarea regiune în creştere, dar nu a existat înainte de Vgs.

Altă parte, epuizarea regiune în desfăşurarea MOS a există deja, chiar înainte de Vgs.

2) pinch-off apare atunci când este strangulated spre canalul de scurgere.Una dintre consecinţele sale este canalul Modularea (LAMBDA), care multiplies Vds saturaţie curent în modeling.

hi mazelk

Ce face desfăşurarea MOS diferite de la sporirea MOS?
grele doped Sursa şi Drain?lumina doped substrat?sau foarte scurt canal?

Mulţumesc.

Max ...

Deployment MOS canal a construit la Vgs = 0.Enhancement MOS nu are canal construit la Vgs = 0.În desfăşurarea MOS, canalul adânc, prin urmare sa conductivitate, pot fi controlate în acelaşi fel în care o sporire MOS.Spre deosebire de sporire MOS, trebuie să se aplice negativ Vgs să se răspândească departe electroni, şi de control al conductance.

Max mazelk,

Cred că aţi greşit întrebarea mea.Cum de a construi desfăşurarea MOS de a face un canal, atunci când Vgs = 0?Mulţumesc.

pe canal se face pe baza de ioni de implantare.asta
e ceea ce noi numim sporire tip.

Salut.

1.Epuizarea stratului sub poarta pentru 0 <Vgs <Vt este format ca urmare a muncii funcţie de diferenţele de poarta de materiale şi de material de substrat.

2.Chinul-off apare atunci când Vds> Vgs - Vt după cum ştiţi.La acest Vds, canalul de scurgere dispare la faţă.Având în vedere că transportatorii acumulate dispărea, de conductivitate devine foarte foarte mare.Astfel, de saturaţie în scurgere curent apare.

Pa ~ ~ ~

Kidman a scris:

Sunt doar încearcă să-şi transfere de la analogic la digital design sau se amestecă.Sunt începe lectura Razavi carte.
Dar, există mai multe puncte de Eu nu sunt clare despre MOSFET:

1.
Se pare că sporirea tip de MOS este folosit ca exemplu, atunci de ce există o regiune depleţia creat atunci când Vgs creşte de la 0 la V?
I deşi epuizarea regiune există doar în depleţia de tip MOS.
Şi când Vgs> V, un strat inversat este creat, nu-i asa?2.
Când Vds> Vgs-V, MOS intra saturaţie.
Ce înseamnă "pinch-off" înseamnă în acest caz?
Ce este, de fapt, raportul dintre Vds şi "pinch-off" fenomen?Mulţumesc!

Kidman a scris:

Sunt doar încearcă să-şi transfere de la analogic la digital design sau se amestecă.Sunt începe lectura Razavi carte.
Dar, există mai multe puncte de Eu nu sunt clare despre MOSFET:

1.
Se pare că sporirea tip de MOS este folosit ca exemplu, atunci de ce există o regiune depleţia creat atunci când Vgs creşte de la 0 la V?
I deşi epuizarea regiune există doar în depleţia de tip MOS.
Şi când Vgs> V, un strat inversat este creat, nu-i asa?2.
Când Vds> Vgs-V, MOS intra saturaţie.
Ce înseamnă "pinch-off" înseamnă în acest caz?
Ce este, de fapt, raportul dintre Vds şi "pinch-off" fenomen?Mulţumesc!

u au Razavi
de carte (Ebook)?u pot împarti?Tia [/ quote]

Acesta este un link pentru a descărca razavi carte pentru tine.
http://www.21rf.com/8290/razaviCmosBook.rar

Despre soluţie de razavi
de carte.Aveţi posibilitatea să descărcaţi în site-ul mcu.cz
Pa

i dont înţelege limba la mcu.cz site-ului.ai putut să furnizeze URL-ul de unde o pot găsi soluţii pentru razavi probleme?Multumesc mult.

acest lucru ar trebui să hye pdf clar îndoielile ..
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Îmi pare rău că unul a fost un worng pdf .... i elimină original

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back