LOW SFDR diferenţialului CAD

V

vijayviswam

Guest
Am proiectat un 12 biţi de direcţie curent differentail ieşire DAC. Ci da performanţă scăzută SFDR.Analiza Fourier arată 3a armonic este foarte high.How putem reduce armonice 3a cu afară schimbarea arhitectura?

a putea u a adăuga un ideal trece scăzut pentru a reduce armonică 3a să încerce?.Strange aveţi 3a în loc de 2a.A putea u post de circuit dvs., astfel încât să vă putem ajuta?

vijayviswam: Am question.How a face tu a lua rezultatul 3a armonice?

Salut
Tu trebuie să explice mai mult.
Care este rata de probă şi ceea ce este de frecvenţe de intrare.!
cu respect

Voi da detalii,

1.Eu am folosit de ieşire diferenţiate, în partea de ieşire, atât 2a armonice si 4 armonice sunt anulate în thats de ce 3a este dominanta.Şi cred că trece-jos filtru va atenua mele fundamentale, astfel cum armonice 3a este foarte aproape de ea.

2.I folosit instrument de octavă pentru a analiza a spectrului de frecvenţe.

3.Frecvenţa de eşantionare este 80MHz meu şi de intrare sinusoidală de frecvenţă a valurilor este 20MHz.

Ei bine, dvs. de înaltă treia armonică vine din cauza glitches în CAD.Eu nu înţeleg de ce nivelurile de două armonice sunt ridicate într-o diferenţă de CAD (după cum se arată prin hung_wai_ming (at) hotmail.com).Deci, ai grijă de calendarul de switch-uri.Care este raportul de segmentare le-aţi luat?

Mai important este modul în care INL ta?Dacă vedeţi curbură în INL dvs., atunci nu este un non-liniaritatea sistematică.Încercaţi şi de a evita acest lucru.12 - solicită de biţi pentru calibrare, din cauza limitărilor MOSFET de potrivire.

Filtrarea este un mod foarte rău de a scăpa de armonici.Incearca sa vezi problema în sine CAD.Apropo, cum faci FFT dumneavoastră?Asiguraţi-vă că aveţi o prelevare de probe coerent.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back