Lookinf pentru un instrument foarte simplu de a crea o aplicatie foarte simplu ..

E

edaedaeda

Guest
Salut,
Această cerere trebuie să înceapă off de genul: Sunt un Newby completă atunci când vine vorba de programare .....

Ce aş vrea să fac este de a crea un app care are următorul>>

1.aduce o fereastră mică
2.de la fereastra de utilizator face o selecţie între la aplicaţiile
3.incepe selectate de aplicare

În prezent, folosesc 2 lot de fişiere de a face de mai sus.Scopul de fişiere lot sunt de a stabili un mediu variabilă de la o anumită valoare.Apoi atunci I a putea a alerga app dorit.

Ar fi frumos să integreze mai sus într-un app puturos şi foarte simplu.
Orice asistenţă în ceea ce instrument pentru o armatura complet pentru a utiliza ar fi grozav.

Eda

Salut,

Cred că cererea MFC este ceea ce aveti nevoie.

Aveţi posibilitatea să creat-o folosind Visual C . Net

Dacă ştiţi C , cu siguranţă, este foarte simplu.

vă mulţumesc miniuser,
Care ar fi foarte frumos este dacă aş putea lua mâinile de pe codul de bază pe care am nevoie modifica, atunci pentru a se potrivi cerinţa mea.
Orice sugestie?

Eda

Salut,
Pentru o fereastră simplu care utilizatorul poate alege s.th.în ea, eu pot scrie un eşantion pentru tine, dacă este necesar.

Dar ce sunt aplicaţiile dvs.?Vreau să spun Cum încep?

Max EDA,
Aş sugera să utilizeze Borland C Builder 5.Acest instrument este de natură să începători şi este foarte uşor de a face aplicatii simple.Începi cu o singură fereastră şi doar scrie logica app.

pune două butoane pe fereastra principală.
modifica proprietăţi (proprietăţi fereastră de pe partea dreapta): "caption" este pentru textul de pe buton, etc
faceţi dublu clic pe un buton şi fereastra de cod pops sus.In interiorul () aveţi posibilitatea să puneţi acest cod:
Cod:(

sistem ( "C: \ Tools \ programmersnotepad.exe");

)

Şi Borland Builder C 2006 Express este disponibil ca un download gratuit.

http://www.borland.com/

Salut,
Încercaţi Visual Basic.Este foarte simplu.Ai ca n faci ceea ce aveţi nevoie, în 30 min.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back