LNK2019 eroare: simbol nerezolvate extern

S

syedshan

Guest
Stimate toate, am având eroare încurcată cu un C + + programul.
Eroare 4 LNK2019 eroare: nerezolvată extern __ 4FM_OpenDeviceEx simbol de referință în funcție de _main C: \ Users \ Syedshan \ Desktop \ VS shan \ test_cplucplus \ test_cplucplus \ test1.obj
Linia este următorul apel de funcție, fără nici o eroare .. .
Code:
 api_status = _4FM_OpenDeviceEx (& dev_ctx, devType, si devicenumber, OPEN_MODE_FIRST_DEVICE_FOUND);
Nu pot să înțeleg de când am inclus toate bibliotecile și chiar dacă fac clic dreapta _4FM_OpenDeviceEx function () asa ca ma duce la fișierul bibliotecă în cauză precum și (indicând faptul că biblioteca a fost corect incluse). În cazul în care pot obține problema. Nu pot să înțeleg deloc ... Vă rugăm să împărtășească experiența ta ca eu nu pot obține cea mai mică idee despre ce a să fac în continuare. Care este fișierul. Obiect .... Buni, Shan

Credeți test1.obj compila ok, dar au problemă în cursul leagă? C + + pasă mai mult despre o tipuri. Este posibil să aveți o definiție funcție subtil diferit de ceea ce se cheamă în codul dvs., din greșeală (de exemplu, un loc de int semnat nesemnate, de exemplu). Aceasta este cauza cea mai comună. Cauza cea mai frecventă este următoarea ca esti pur si simplu nu leagă în mod corect (de exemplu, calea către fișierul bibliotecă lipsește în cazul în care este vorba de o bibliotecă non-core, sau nu aveți fișierele obiect legat în ordinea corectă, adică încercați mutarea ordinea fișierelor în jurul valorii de la comanda link-ul). Există un program numit "nm", pe care le puteți utiliza pentru a verifica ceea ce este in interiorul fisierelor obj.. Va trebui să Google pentru a afla mai multe informații despre el, dar în esență "nm-o xxxx.obj" ar trebui să vă ajute, presupunând că sistemul de operare are un program "nm" disponibil (de obicei disponibile în Linux și Cygwin).

Iubite frate, frate Ei bine, mi se pare solutia si a fost pentru a adăuga fișierul lib relativ la linker soluția la aceasta este:. Du-te la Project -> Properties -> Linker -> acolo la intrare am adăuga xxx.lib Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră bune rezultate, Shan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back