LNA Liniaritate

K

Kella

Guest
Eu am proiectat o LNA folosind de fişier. S2P pentru tranzistor.

Vreau să ştiu este posibil să se măsoare IP3, punctele de P1dB a acestui LNA utilizând de fişier. S2P?Dacă da, vă rugăm să-mi transmite unele articole, tot ce este posibil.

Thanks in advance.

/ K

Nu nu poti.S parametri sunt liniară astfel încât să pot spune doar tu lucrurile la fel ca înainte / câştig inversă, de intrare / ieşire de returnare pierdere ...

Vrei să spui "simuleze" în loc de "măsură" performanţa IP3/P1dB utilizând fişierul S2P?

Dacă este aşa, acest lucru nu este posibil.Fişier tranzistor lui S2P este de linie (semnal de mici) operaţiune.Pentru simulare neliniară, de exemplu, IP3/P1dB simulare de performanţă, un model neliniare (SPICE model) a tranzistorului trebuie să fie utilizat.

Care tranzistor sunt utilizaţi?Cred ca - pe baza mesajele dumneavoastră anterioare - pe care îl utilizaţi @ program de simulare DS?Este corect?
Last edited by VSWR la 13 decembrie 2005 19:48; editat 1 dată în total

I sînt folosire EC2612 (PHEMT) Tranzistor de la Marea monolitice Semiconductor (UMS).Pentru simulări am de lucru cu @ DS.

La pagina 7 în fişa tehnică de EC2612 de mai jos, nu există un model nonlinear SPICE puteţi intra în @ DS.

http://ums.openkast.com/pdfs/EC26120077.pdf?ums=5d0428e3830697624dffb02192bd1437

dragă Kella, pot să te întreb pentru S2P EC2612'S fişier?şi alte informaţii de la ADS acceptabile.
MULÞUMIRI

Salut,

Tu ar trebui să caute *. fişier s2d.Goodluck ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back