LM741 si OA07 Op-Amp

C

Cod Warrior

Guest
Care sunt principala diferenţă între LM741 şi OA07 Op-Amp.Şi este o orice aplicaţie specifică a OA07.Vă rugăm să daţi câteva informaţii.

Aţi vrut OP07?Dacă este aşa OP07 este o opamp de precizie, cu foarte mici tensiune compensate şi curent şi zgomotul de joasa tensiune de a însemnat pentru DC şi frecvenţă redusă ", instrumentele de măsură", aplicaţii care necesită mare câştig în timp ce LM741 este unul dintre opamps primul de pe piata acum, şi-a depăşit relativ rarge compensate de tensiune şi curent.Acolo sunt mult mai bine opamps low-cost de pe piaţă decât LM741 şi chiar mai bine decât OP07.

Foaie de date pentru OP07 este aici http://www.analog.com/en/prod/0,, 759_786_OP07, 00.html

În fişa tehnică spune că OP07 are aplicaţii în
Wireless Staţie de bază de control al circuitelor

Optical Network Control Circuits

Instrumentaţie

Senzori şi Controale

Thermocouples

RTDs

Poduri Strain

Shunt curent Măsurătorile

Filtre de precizieSunt de acord cu ptmsl că LM741 este destul de vechi - puteţi găsi cu uşurinţă opamps mai bine.
Chiar vizita http://www.national.com National Semiconductor site-ul web, de exemplu.
Utilizaţi 741, dacă nu ai nimic altceva disponibile pentru dumneavoastra.

este lf347 bun liniştită decât OP07 (op I know it's quad-amperi dar eu ti cer tip de performanţă, împotriva op07 )????

Vă mulţumim pentru baieti your help.Da vreau sa spun OP07 NU OA07 din greşeală am scris OA07.Care este cel mai bun OP AMP pentru amplificarea sarcina de ieşire celule.Orice suggestio.

Pentru celule de sarcină veţi avea nevoie de un opamp cu bune caracteristici de curent continuu, cum ar fi OP07 (mai bună chiar OP77), şi nu un scop general de design vechi, cum ar fi 741.De asemenea, tu dont nevoie de un opamp FET de intrare la fel ca LF347 cu excepţia cazului în celula de încărcare are o rezistenta foarte mare de ieşire (în intervalul Megohm), dar cred că celule de sarcină au rezistenţele de ieşire mici, în jurul 1K.Orice tensiune bun scăzut compensa - mare DC opamp buclă deschisă câştig poate lucra.Cele mai multe companii precum ANALOG DEVICES, semiconductori Naţional, tehnologii liniare, Texas, etc au ghiduri de selecţie care vă vor ajuta să decideţi care este cea mai buna opamp pentru cererea dumneavoastră.Din moment ce ai nevoie pentru a amplifica o tensiune în intervalul millivolt venind dintr-o sursă cu rezistenţă redusă, input offset tensiunea de offset de stabilitate de tensiune şi de tensiune de zgomot la frecvenţe joase sunt importante pentru tine.Opamps pentru utilizarea ca amplificatoare instrumenttion sunt cele mai potrivite.
Citat:

este lf347 bun liniştită decât OP07

Multumesc ptmsl pentru info.Voi încerca OP77 Op-Amp în designul meu.Vă mulţumim din nou.Aveţi orice ebook pe Op-design Amp.

Încercaţi acest link

http://focus.ti.com/lit/an/slod006b/slod006b.pdf

Ptmsl Multumesc foarte mult pentru o astfel de Biblie frumos pentru Op-Amp.Aceasta multime de pantofi pentru Op-Amp.Vreau să ebooks spre pe de la edaboard dar este nevoie de mai multe puncte pentru a descărca.Poti sa-mi dona puncte de dvs., astfel încât voi descărca.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back