LM2326 PLL nu blocare

M

myicejade

Guest
Bună, eu sunt un depanare 2000MHz PLL design folosind NATIONAL SEMICONDUCTOR LM2326 2.8GHz PLL IC.Parametru de proiectare meu este:

My design parametri:

Fmax: 1970MHz
Fmin: 2030MHz
Buclă BW: 3KHz
Fcomp: 50KHz
Fref: 12.8MHz
VCO: Vari-l pe bandă îngustă 5V VCO 1805-1880MHz
VCO Obţineţi: 15MHz / V
VCO Tuning Range: 0.5V-4.5V

Sunt utilizând o buclă de pasiv 3nd pentru filtru.Taxa de pompe de tensiune VP este la 5V, în timp ce PLL Vcc1 & Vcc2 este la 3.3V.

Am făcut unele Frecventa sintetizatoare cu LMX2326, cele mai multe dintre ele sunt bune, dar numai câteva este rau, de fenomene sunt după cum urmează
prima: taxa de pompe de ieşire de tensiune în R3 este 0V
două: taxa de pompe de ieşire de tensiune în R3is 5.0V (VP = 5.0V)
de ce????

I dont ştiu cum să le rezolve, iar eu am verificat-mi de proiectare a circuitelor din nou şi din nou, şi sunt sigur că acestea sunt bune, dar este dezamăgit de rezultate, cum am făcut-o?te rog ajută-mă?Vă mulţumesc foarte mult!
Calde Regards

zhangjincai

myicejade a scris:Fmax: 1970MHz

VCO: Vari-l pe bandă îngustă 5V VCO 1805-1880MHz

Se pare că v-aţi ales greşit VCO:

http://www.sirenza.com/pdfs/datasheets/vco190-1843T.pdf

Acest VCO oscilează de la 1880 MHz la o tensiune de tuning din 4 V. În schimb, selectaţi un VCO că este nevoie de adaptat pentru 1970
- 2030 MHz,
de exemplu, asta:

http://www.sirenza.com/pdfs/datasheets/vco190-2225t.pdf

(Vari-L este acum Sirenza Microdevices)

Am greşit

De fapt, VCO interval de frecvenţă este 1970MHz ~ 2030MHz, am scris-o în mod greşit

De fapt, designul meu parametri:

Fmax: 1970MHz
Buclă BW: 3KHz
Fcomp: 50KHz
Fref: 12.8MHzVCO: 1970 - 2030MHzVCO Obţineţi: 15MHz / V
VCO Tuning Range: 0.5V-4.5V

Eu am scris-o în mod greşit

După ce L-am inlocuit noi PLLs (LMX2326), unele sintetizatoare Frecventa este ok!alţii, dar este în continuare rău.
Tensiunea de iesire din taxa de pompe de PLL este 0V sau
5 V

Am verificat filtru de buclă şi LMX2326
de pin,
cu atenţie, şi eu sunt sigur ca nu exista circuit deschis şi scurt-circuit.

Sunt sigur de VCO este bun!

uite ce este VCO frecvenţă, atunci când taxa pompa de PLL este 0V şi
5 V, în cazul în care taxa este de 0V pompa de VCO trebuie să ajungă mai mică frecvenţă (în cele mai multe cazuri), dacă acest loc acest meen pe care le pot avea unele probleme de software.

myicejade a scris:

După ce L-am inlocuit noi PLLs (LMX2326), unele sintetizatoare Frecventa este ok!
alţii, dar este în continuare rău.

Tensiunea de iesire din taxa de pompe de PLL este 0V sau 5 V

vă mulţumesc pentru sfaturi

bucla filtru: C1 = 3600PF, C2 = 22nF, C3 = 470pF, 15K = R1, R2 = 91k
buclă de latime de banda: 2KHz

aceste valori au fost abtained din EasyPLL (National Semiconductor)la această întrebare este rezolvată !!!!!

În meu de circuite,
în funcţie de recommonding circuite de LMX2326, am parallelled o 50Ω rezistenţă la GND în producţia de TCXO pentru LMX2326 furnizarea de semnal de referinţă.

Când l-am eliminat acest 50Ω rezistenţă la meu circuite, problema a fost rezolvatăde ce?I dont know răspunsul!Apendicele este NATIONAL SEMICONDUCTOR circuite recomandând despre LMX2326

Apendicele este NATIONAL SEMICONDUCTOR circuite recomandând despre LMX2326

url]

NATIONAL SEMICONDUCTOR circuite recomandând despre LMX2326

te rog ajută-mă!

Cum pot posta circuit diagram (BMP), pe edaboard!!!

te-ai uita la Forumul Naţional ...
tpic nume:
LM2326 PLL nu blocare

hxxp: / / wwwd.national.com/national/wirelessMB.nsf/0/cc5870f0be96d8ef88256f0c000f3b4c? OpenDocument

Salut,

50 Ohm rezistenţe test sunt incluse în circuitele de allmost toate PLL
de datasheets.
În acest fel, PLL de intrare este "potrivit" pentru a testului generator.
Această rezistenţă nu este necesară pentru PLL normale de utilizare.Tu trebuie să se potrivească cu
dvs. de referinţă
generator şi VCO relevante PLL la intrare.Sau, cel puţin, pentru a asigura normală,
adică, în limitele stabilite, RF tensiuni.Este o bună practică de a conduce vehicule de PLL
referinţă de intrare cu o tensiune în apropierea specificate la maxim.

Sper ca, de mai sus vor ajuta.

BR,

Sto

myicejade,
cred că este cu 50 ohm rezistenţă ai incarca tcxo grav, apoi au scăzut de conducere de intrare la PLL, şi acest lucru îl face bruiaj.Normal TTL / CMOS circuite sunt cu adevărat ar trebui să opereze cu încărcătură mai mare de impedanta.
Dacă doriţi să aveţi mici impedanta de conducere, trebuie să-tampon de tcxo primele.

Mă bucur că aveţi un circuit de lucru!

Noroc
/ WD

Vă mulţumesc foarte mult!

Am învăţat foarte multe sfaturi de la dvs., vă mulţumesc încă o dată!I Love EDAboard

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back