M
myicejade
Guest
Bună, eu sunt un depanare 2000MHz PLL design folosind NATIONAL SEMICONDUCTOR LM2326 2.8GHz PLL IC.Parametru de proiectare meu este:
My design parametri:
Fmax: 1970MHz
Fmin: 2030MHz
Buclă BW: 3KHz
Fcomp: 50KHz
Fref: 12.8MHz
VCO: Vari-l pe bandă îngustă 5V VCO 1805-1880MHz
VCO Obţineţi: 15MHz / V
VCO Tuning Range: 0.5V-4.5V
Sunt utilizând o buclă de pasiv 3nd pentru filtru.Taxa de pompe de tensiune VP este la 5V, în timp ce PLL Vcc1 & Vcc2 este la 3.3V.
Am făcut unele Frecventa sintetizatoare cu LMX2326, cele mai multe dintre ele sunt bune, dar numai câteva este rau, de fenomene sunt după cum urmează
prima: taxa de pompe de ieşire de tensiune în R3 este 0V
două: taxa de pompe de ieşire de tensiune în R3is 5.0V (VP = 5.0V)
de ce????
I dont ştiu cum să le rezolve, iar eu am verificat-mi de proiectare a circuitelor din nou şi din nou, şi sunt sigur că acestea sunt bune, dar este dezamăgit de rezultate, cum am făcut-o?te rog ajută-mă?Vă mulţumesc foarte mult!
Calde Regards
zhangjincai
My design parametri:
Fmax: 1970MHz
Fmin: 2030MHz
Buclă BW: 3KHz
Fcomp: 50KHz
Fref: 12.8MHz
VCO: Vari-l pe bandă îngustă 5V VCO 1805-1880MHz
VCO Obţineţi: 15MHz / V
VCO Tuning Range: 0.5V-4.5V
Sunt utilizând o buclă de pasiv 3nd pentru filtru.Taxa de pompe de tensiune VP este la 5V, în timp ce PLL Vcc1 & Vcc2 este la 3.3V.
Am făcut unele Frecventa sintetizatoare cu LMX2326, cele mai multe dintre ele sunt bune, dar numai câteva este rau, de fenomene sunt după cum urmează
prima: taxa de pompe de ieşire de tensiune în R3 este 0V
două: taxa de pompe de ieşire de tensiune în R3is 5.0V (VP = 5.0V)
de ce????
I dont ştiu cum să le rezolve, iar eu am verificat-mi de proiectare a circuitelor din nou şi din nou, şi sunt sigur că acestea sunt bune, dar este dezamăgit de rezultate, cum am făcut-o?te rog ajută-mă?Vă mulţumesc foarte mult!
Calde Regards
zhangjincai