Linux VHDL Suite

F

fe64970103

Guest
Bună ziua tuturor!

Am mutat recent în Linux, şi aş dori nişte comentarii sau sugestii cu privire la instrumentele de VHDL pentru Linux.Sunt de proiectare cu @ ltera şi Xilinx dispozitive.

Există vreo compilator, schematic / text de intrare, simulator, vizualizator de undă instrument?

Multumesc pentru comentarii tine!

marca

ModelSim, Synplify şi @ ltera qu (at) rtus II sunt de asemenea disponibile pentru platforme Linux.În conformitate cu vin sau VMWare, puteţi folosi, de asemenea, Xilinx instrumente de punere în aplicare pe o maşină de Linux.

Cred că cel mai VHDL-Instrumente ruleaza sub Linux!În istoria de VHDL instrumente sunt proiectate pentru Unix, în ultimii ani mor de dezvoltator de software VHDL sunt trecerea la platforma Windows.
Preponderent puteţi descărca de pe pagina de dezvoltator, de asemenea, un Windows Unix / Linux versiune a software-ului!
De ce instrumente te uiţi??Apoi, vă pot spune de unde puteţi să le găsiţi.Cred că de cele mai multe ori pentru a proiecta cu VHDL ai nevoie de urmatoarele programe:
Uşurinţa Translogic / Eale, ModelSim, Synplify şi qu (at) rtus.Toate aceste instrumente rulează sub Windows şi Linux.

Phytex

M-am uitat pentru GRATUIT SW.Curently Sunt folosind qu (at) rtus Web Edition pentru Windows, dar aş dori să treacă la Linux.De unde pot obţine un qu (at) rtus Linux Edition.

În general, am nevoie de un compilator pentru @ ltera dispozitive, un simulator si un val de vizualizare şi, eventual, a unei "GUI test val generator".

Marcare

Max, ai putea să vă rugăm să spuneţi mai multe despre modul de utilizare a synplify de vin de program?Am eşuat

Max fe64970103:

În cunoştinţele mele, linux versiune a q # @ rt # s nu este gratuit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back