Limita de scanare TDO portul eroare

N

nvrk.456

Guest
Hi, eu fac proiect pe marginea scanare Jtag folosind instrumente Synopsys. Trebuie să Inserare Boundary Scan pentru designul meu. În timp ce în procesul trebuie să Inserare tampoane I / O. Toate plăcuțele au fost introduse corect, dar TDO Port actual nu este introdus. Se da mesaj de eroare. "TDO portul pad ar trebui să aibă un cod PIN Activare." Primesc aceeasi eroare chiar și după ce am folosit-o celulă având Enable pini. Dar cred că fac o greșeală în sintaxa legate de utilizarea de pini Activare. Becoz a acestei erori, proces care nu se întâmplă pentru măsuri suplimentare. Rog ajută-mă. Este urgent. Am nevoie să-și prezinte proiectul meu Imediat. Vă rugăm să trimiteți-mi orice documente, fișiere, care mă poate ajuta. Sunt Multumesc complet dacă orice organism ajută-mă. Va rugam sa ..

Cred că u trebuie să fie cu un port dedicat pentru JTAG. și dacă im nu este greșit, TDO ar trebui să fie un pin de ieșire numai.

Thnaks pentru răspunsul dumneavoastră. Am folosit tampon de ieșire numai pentru TDO port. Dar totuși Primesc mesajul de eroare. Te rog, ajută-mă. Snd-mi orice documente sau fișiere, dacă aveți.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back