LED-uri faţă de fluorescentă

G

giraffu

Guest
Poate stiu eu sunt în măsură de a utiliza multimetru pentru a arata consumul de energie diferite de LED-uri şi fluorescente. Şi dacă nu mă înşel cu LED-uri este mult mai bună decât fluorescente.

puteţi utiliza un multimetru pentru măsurarea consumului de energie cu LED-uri în anumite circuite. dar pentru tipurile de fluorescente, dacă este tipuri de highfreq, atunci nu poti face acest lucru direct. poti doar sursa de alimentare a circuitului de tub flouresc şi pentru a găsi puterea totala. LED-ul este WRF bun sau rău pentru a depinde de lumina fluorescente pe care sunteţi compararea. în general, vă pot spune. ambele sunt bune şi ambele sunt rele.

Deci, este LFC şi / sau incandesent lampa de înaltă frecvenţă? Deci, cu LED-uri este bun în ce mod şi fluorescente este bun în ce mod? Ce se întâmplă dacă lumina este de a fi utilizate într-o zonă deschisă. Oricum i-am conecta la un modul de iluminare PV. Deci, cu LED-uri va fi mult mai înţelept din dreapta? Ca unii de energie va fi pierdut din invertor flurescent atunci când este folosit.

Puteţi, de asemenea, ar dori o măsură bună de lumină pentru a ajunge la un număr de eficienţă, care este punctul de tot de ambele tipuri. Acest lucru ar putea avea unele nuanţe, vreţi să filtrare pentru trupa vizibil doar etc Pun pariu că nu sunt definite metode de încercare pentru producţia de lumină. Apoi, de asemenea, în final doar "wallplug" materie de eficienţă, ai putea presupune că toate balasturile moderne face corecţia factorului de putere sau ai putea instrumentului cu un contor care factori din unghiul de fază. Dar nu trebuie neapărat sau doriţi să măsoare la frecvenţa de cotlet de interne, în funcţie de ceea ce sunt după - eficienta a elementului de lumină produc în sine, sau a intregului ansamblu. Cele din urmă în materie de utilizatorul final.

bun sau rău, depinde de aplicarea finală a luminii în cauză. LED-ul este eficient şi nu are nevoie ca de înaltă tensiune, dar sa o / p de acoperire este doar o zonă limitată. Deci, dacă este aplicabilă pentru spaţiu foarte mic, apoi pe OK pentru LED-uri. albul aparent de lumină a condus depinde de producator. cele mai multe sunt alb albăstrui, bine, dar în unele iritant în unele soluţionate. fluorescentă, că este 4f/2ft convenţional este cel mai bun dintre toate de la 'fluxul de lumină şi aria de acoperire "termeni. CFL din nou albul de producătorul dependente. Al unde wnat lumina pentru a fi montate. apoi vine de eficienţă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back