Leagă-hi Leagă-scăzut de celule

S

shelkerahul

Guest
Bună tuturor,Pot să-mi spui orice organism cum "cravată-hi" "cravată-Low" celule de lucrări pe ESD problema.Şi am dori, de asemenea, de circuit digram a acestor celuleMulţumesc în avansRahul

Arista wprowadza do oferty wydajny przełącznik 100G zaprojektowany z myślą o obsługiwaniu takich aplikacji, jak Big Data, streaming danych wideo oraz pamięci masowe wykorzystujące protokół IP. Firma zmodyfikowała jednocześnie firmowy system operacyjny EOS (Extensible Operating System) oraz zaprezentowała optyczny transceiver służący do budowania sieci Ethernet 40G opartych na jednomodowych oraz wielomodowych światłowodach.

Read more...

Acestea sunt de un standard de celule.

Tie de mare este pentru Vdd, în cazul în care, dacă nici o celulă vrea Vdd conexiune şi apoi autoplace traseu ar selectaţi această celulă de la sine, ca sa automate.

În mod similar Leagă Min este pentru Ground, nu sunt sigur de modul în care acestea vin în imagine, pentru a reduce ESD.---
Prasad

Acestea sunt un fel de special de celule care pot fi folosite mai târziu, în partea de proiectare de design pentru a se conecta anumite semnale pentru a mari sau mici valori

r au folosit, pentru a evita conectarea la portile de tranzistor direct la vdd sau gnd.

Pentru Tei mică, este pur şi simplu o dioda conectat pmos (sa conectat la sursa vdd şi sursă la poarta de nmos tranzistor), de a-l nmos tranzistor sursa conectat la sol şi de scurgere a tranzistor u vrea să se conecteze la poarta de la sol.
Eu chiar nu stiu rolul de dimensiune atât de tranzistori.

Tie de înaltă şi joasă cravată este utilizat pentru pricepe la o problemă, cred că nu ar trebui să se poarta conecta la putere / gnd direct.

wkong_zhu a scris:

Tie de înaltă şi joasă cravată este utilizat pentru pricepe la o problemă, cred că nu ar trebui să se poarta conecta la putere / gnd direct.

Max eng_semi,

Nu am sa-ti iei punct pentru Tei mică, este pur şi simplu o dioda conectat pmos (sa conectat la sursa vdd şi sursă la poarta de nmos tranzistor), de a-l nmos tranzistor sursa conectat la sol şi de scurgere a tranzistor u dori să conecta la poarta de la sol...

S-ar fi recunoscător dacă Elaborarea explicaţie
dvs. ..

Mulţumesc

Salut,

Nu ştiu de ce cravată de celule pot fi folosite pentru ESD.Practic, vom adăuga unele speciale pe circuit tampon pentru ESD protecţie.Leaga celulă este utilizat pentru DFT, pentru că dacă vom conecta direct la intrările de std de celule pentru a 1'b1 sau 1'b0, va provoca unele probleme pentru DFT

Istorice utilizarea Leagă-Lo şi cravată-Max celule este aproape la fel de mult emotional, deoarece este laic.

Motivul pentru care am spus acest lucru este faptul că unii oameni le folosesc religios, fără a crezut de ce.In functie de procesul de proiectare şi dumneavoastră le poate fi sau nu necesar.Majoritatea oamenilor nu stiu de ce sunt folosite.

ESD şi fiabilitatea sunt raspunsul corect.În unele procese, poarta de oxid este foarte delicată şi sensibilă faţă de nivelurile de tensiune de la chip.Asta înseamnă că pentru orice nodul cu o poarta legat la o mică impedanta, cum ar fi un GND sau VDD, de tensiune pe poarta este fix ... dar ce se întâmplă în cazul în care tensiunea de pe sursa de scurgere sau de experimentat o creştere, pe o perioadă scurtă de timp de timp, destul de bine după surges,
dvs. de oxid de fiabilitate nu reuşeşte.În general, aceste impulsuri surges sunt rapide, fie la sol sau ESD saritura sau alte tranzitorie impules repede, pentru că în cazul în care acesta a fost ... DC apoi cipul ar fi în afara limitelor de operare a procesului.

Deci, cum a tie-lo/Hi lucru, acesta funcţionează prin crearea unui DC cale, ci un nivel ridicat de impedanta AC calea pe poarta oxid, permite acest nivel de tensiune de pe poarta de la Spike în sus sau în jos, cu tensiune surges pe canal de scurgere si
/ sau sursă, şi chiar dacă aceste tensiune spikes sunt capacitively împărţită între toate nodurile, pentru ca poarta de tensiune este permis să urmeze sau urmări surges pe drains / surse, decât de tensiune în întreaga delicat oxizi sunt ţinute în mai multe niveluri de tolerant decât în cazul în care Poarta a fost greu legat la o mică impedanta GND / PWR.

Acest lucru este deosebit de critic cu privire la MDC (taxa Aparat Model) ESD tip de evenimente pentru
a CI.

Timp de aproape exact acest motiv,
veţi vedea o mulţime de 65nm si 45nm (unele chiar 130 şi 90nm) proces care nu permit LVT decuplare capace cu oxizi de legat direct la un terminal de putere sau de teren (poarta de scurgere probleme deoparte ... chiar dacă aceasta este de asemenea, un factor).

Acestea nu sunt întotdeauna necesare şi au tendinţa de a face să aibă acces la mai multe zone.Cunoaşte-ţi proces, dumneavoastră de design, precum şi condiţiile de proiectare, pentru a determina dacă aveţi nevoie de ele sau nu ... cu toate acestea, atunci când într-o îndoială,
aş recomanda utilizarea lor.

În ceea ce priveşte modul în care acestea sunt proiectate, există mai multe formate, cele mai frecvente fiind o mare rezistenţă în serie cu poarta, altele care implică diode sau secundar tranzistori,
etc
SRFTech

hei rahul,

Aceste Leagă ridicat n Leagă Min r simplu diode Asha a explicat ca de bine ...

ele ajuta la evitarea ESD probleme ... într-un mod dat ....... doar imagina ca aceste diode R în revers subiective ca stat, ca taxa approching rezultate în creştere în regiune depleţia .... apoi dupa furnizarea regulate de tensiune ... până la anumită măsură Leagă celule în calitate de revers diagonală ... dacă tensiune peste Leagă celule nod în creştere, ea permite curent a debitului, Gnd .... destul de simplu sa .......

Leaga-Max şi cravată Min celule sunt utilizate, în primul rând, în cazul în care poarta de standardul de celule trebuie să fie conectat la putere, fie la sol sau.Acum, niciodată nu este recomandat ca poarta să fie conectat direct la putere şi sol noduri direct, ca de aprovizionare cu glitches poate deteriora daune.Ei adaugă cravată celule, care sunt nimic în afară de rezistenţe pentru a vă asigura că furnizarea / sol este conectat prin intermediul lor.

De asemenea, ca un general de promovare este un nou început pentru site-ul forum de discutii numit "www.rtl2gates.com".Vă rugăm să verificaţi-l.

Mulţumesc
D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back